Atletizm Geliştirme Projesi İl Seçmeleri Sona Erdi

Türkiye Atletizm Federasyonu faaliyet programında yer alan ve Türk Atletizminin tabana yayılmasını sağlayan Atletizmi Geliştirme Projesi Kros yarışmaları Karaman il seçmeleri tamamlandı.

Atletizm Geliştirme Projesi İl Seçmeleri Sona Erdi

Türkiye Atletizm Federasyonu’nun önemli projeleri arasında yer alan köylerde, ilçelerde ve illerde spora yatkın olan ancak imkân bulamayan sporcuları keşfederek Türk atletizmine kazandıran Atletizmi Geliştirme Projesi kros yarışmaları 5. Bölge Karaman il seçmeleri sona erdi.
Atatürk Spor Kompleksi Süreyya Ayhan Atletizm Pisti’nde küçükler ve yıldızlar kategorilerinde yaklaşık 70 sporcunun katılıyla gerçekleşen yarışlarda sporcuların birincilik mücadelesi renkli görüntülere sahne oldu. 1500 ve 2000 metre yarışları sonunda yaş gruplarında dereceye giren sporcular 18 Mart tarihinde Kırşehir’de yapılacak olan Bölge Yarışmalarında Karaman’ı temsil etmeye hak kazandı.
Yarışlar sonunda dereceye giren sporculara madalyaları Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, Ermenek Hatice ve Hakkı Polat Ortaokulu müdürü Ali Ercan Bağcalı ve beden eğitimi öğretmenleri tarafından verildi.
Atletizm Geliştirme Projesi Kros Finalleri 22 Nisan 2017 tarihinde Aydın ilinde yapılacak.
Yarışmalarda dereceye giren sporcular ise şöyle:
1500m Küçük Kızlar; 1. Zeynep Sıla Uysal, 2. Fatmanur Şahin, 3. Gülistan Yandı, 4. Elife Pınar
1500m Küçük Erkekler; 1. Rasim Elgün, 2. Ali Yarıncalı, 3. Ali Ceylan, 4. Mehmet Gökalp
2000m Yıldız Kızlar; 1.Fadime Küçükyarma, 2.Tuğba Ecirci, 3.Esma Kara,4.Damla Kumru
2000m Yıldız Erkekler; 1.Abdullah Emin Gelir, 2.İbrahim Aydaş, 3.Emrah Akpınar, 4.Mustafa Uysal

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284