Avcilardan, Spor Il Müdürü Turan’a Ziyaret

Düzce’de düzenlenen Avcibasi Kupasi yarislarinda Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü Avcilik ve Aticilik Spor Kulübü takim halinde 2. oldu.

Avcilardan, Spor Il Müdürü Turan’a Ziyaret

Türkiye Aticilik ve Avcilik Federasyonu tarafindan her yil geleneksel olarak Düzce’de yapilan Avcibasi Kupasi Düzce’de Karamanli aticilarimizin da katilimi ile geçtigimiz hafta sonu yapildi.
Gümüsova Elmacik Poligonu'nda düzenlenen Türkiye Avcibasi Kupasina 9 ilden 67 sporcu katildi. Her sene geleneksel olarak Haziran ayinda yapilan Türkiye Avcibasi Kupasi bu sene de büyük ilgi ile izlendi. 9 ilin katildigi ve 67 sporcunun yaristigi Kupada, sporcular Gelen Ayi, Kosan Domuz, Skeet, Sabit Hedef ve Sporting branslarinda birinci olmak için mücadele etti.
4 Dalda yarisan Karamanli Avcilarimiz, Kulüp Baskani Hilmi Gül, Hasan Simsek ve Akif Arslan takim halinde 2.lik elde ettiler.
Ferdi yarismalarda ise, Hasa Simsek gezen hedefte 1., sabit hedefte 3., genel siralamada ise 3. Olurken, Hilmi Gül 5., Akif Arslan da 67. Oldu.
Yarisma sonrasi kupa ve madalyalari ile birlikte ilimize dönen sporcularimiz Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Seyfettin Turan’i makaminda ziyaret ettiler. Ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getiren Turan, dereceye giren sporcularimizi ödüllendirirken, almis olduklari basaridan dolayi sporculari kutladi.
Ziyaret toplu resim çekilmesiyle sona erdi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284