Avrupali Türk Demokratlar Birligi Üyeleri Gençlik Hizmetleri Ve Spor Il Müdürü Kasim Aydogdu’ya Ziyaret

UETD Hollanda Baskani Veyis Güngör, Yönetim Kurulu Üyesi Erdogan Yüce, Hollanda Karamanlilar Vakfi Yönetim Kurulu Üyesi Kamil Saygi, Hollandali Müslüman Akademisyen Abdülvahit Van Bommel ve 20 kisilik Türk ve Hollandali isadamlari Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Kasim Aydogdu’yu ziyaret etti.

Avrupali Türk Demokratlar Birligi Üyeleri Gençlik Hizmetleri Ve Spor Il Müdürü Kasim Aydogdu’ya Ziyaret
400. yil Hollanda - Türkiye Diplomatik Iliskileri çerçevesinde UETD Hollanda’nin Konya’dan baslayan Türkiye programi Karaman’la devam etti.
UETD HOLLANDA 400. yil etkinlikleri Türkiye programi kapsaminda ziyaretlerde bulunan Avrupali Türk Demokratlar Birligi(UETD) Hollanda heyeti Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Kasim Aydogdu’yla bir araya gelerek Karaman’da spor, sportif basarilar ve sporun gelismesi için neler yapilabilecegi konusunda karsilikli görüsmelerde bulundu.
UETD Hollanda ekibiyle birlikte yenen yemegin ardindan Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Kasim Aydogdu UETD Hollanda Baskani Veyis Güngör’e plaketlerini sundu, karsilikli hediye takdimi sonrasinda duyulan memnuniyetler dile getirildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284