Aydogdu, Antrenörlerle Biraraya Geldi

Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Aydogdu, Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü bünyesinde görev yapan antrenörlerle bir araya geldi.

Aydogdu, Antrenörlerle Biraraya Geldi

Aydogdu, Il Müdürlügü binasinda düzenlenen toplantida yaptigi konusmada, amaçlarinin olimpiyatlarda çesitli branslarda basari elde edecek sporcularin yetistirilmesini saglamak oldugunu söyledi.
Basarili sporcularin çikmasi için antrenörlere büyük görevler düstügünü belirten Aydogdu, “Yeni yetenekleri bulmak için tasraya inecegiz. Bunun için çalismalara start verdik. Elit sporcu kolay yetismiyor, buldugumuz yetenekli sporculari elit düzeye getirmek uzun zaman gerektiren bir süreç, bu süreç içinde antrenörlerimize büyük görevler düsmektedir. Il Müdürlügü olarak antrenörlerimiz ve sporcularimiz için bu süreçte üzerimize düsen görev ve sorumluluklar neyse daha fazlasini yapmaya çalisiyoruz. Tesisler ülkemiz için mükemmel kazanç, gelecek nesiller için çok önemli çalisma noktalari. Ama sunu açik yüreklilikle belirteyim, tesis sampiyon yapmiyor. Bir sporcuyu sampiyon yapacak olan onun antrenörüdür. Bu anlamda bizler antrenörlerimizden çok seyler bekliyoruz” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284