Ayrancı Çok Programlı Anadolu Lisesi Türkiye Finallerinde

Ayrancı Çok Programlı Anadolu Lisesi erkek badminton takımı, Erzincan’da düzenlenecek Okul Sporları Gençler Badminton Türkiye finallerinde Karaman’ı temsil edecek.

Ayrancı Çok Programlı Anadolu Lisesi Türkiye Finallerinde

Karaman’da 13-15 Ocak tarihleri arasında düzenlenen okul sporları gençler badminton grup müsabakalarına beden eğitimi öğretmeni Halil Çakar, badminton antrenörü Mehmet Said İlban ile yardımcı antrenörler Durdu Örentepe ve Nusrettin Özyiğit eşliğinde 5 sporcuyla katılan Ayrancı Çok Programlı Anadolu Lisesi erkek badminton takımı, müsabakalarda en iyi ikinci takım olarak Erzincan’da düzenlenecek Türkiye şampiyonası finallerinde Karaman’ı temsil etmeye hak kazandı.

Badminton branşında tarihinde ilk kez Türkiye finallerinde boy gösterecek olan Ayrancı Çok Programlı Anadolu Lisesi’nin bu başarısı ise okulda büyük bir sevinçle karşılandı.

Erzincan’da Okul Sporları Gençler Badminton Türkiye finallerinde mücadele edecek Ayrancı Çok Programlı Anadolu Lisesi erkek badminton takımının kadrosunda ise Ahmet Arda Atak, Eyüp Eren Bakıcı, İbrahim Çınar, Ali İşleten ve Derviş İşleten yer alıyor.

Ayrancı Çok Programlı Anadolu Lisesi erkek badminton takımını tebrik eden Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek, Erzincan’da düzenlenecek Türkiye şampiyonası finallerinde başarılar diledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284