Ayranci’da Judo Egitimleri Basladi

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü’nün Ayranci ilçesinde baslatmis oldugu Judo spor okulu gençlerden yogun ilgi görüyor.

Ayranci’da Judo Egitimleri Basladi

Karaman’da en çok ragbet gören spor branslarindan olan judo, Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik’in sporu tabana yayma çalismalari kapsaminda Karaman’in ilçelerinde de yerini almaya devam ediyor. Yaklasik bir aydir judo antrenörü Mevlüt Duman’in verdigi egitimler dogrultusunda çalismalarina devam eden 2004, 2005 ve 2006 dogumlu genç ögrenciler gelecegin judoculari olma yönünde hizla ilerliyor.
Haftanin bes günü pazartesi, çarsamba, cuma, cumartesi ve pazar günleri belirli saatlerde egitim alan genç ögrenciler kendilerini çok sicak ve samimi bir ortamda bulduklarini, hem judo sporunun inceliklerini hem de arkadaslar arasindaki iliskileri kuvvetlendirdiklerini belirterek böyle güzel bir ortamda egitim aldiklari için mutlu olduklarini ifade ettiler.
Çalismalarin eglenceli bir ortamda devam ettigini belirten judo antrenörü Duman ise;” Ayranci’da gençlerimizin spora inanilmaz istegi var. Suanda daha çok yeni olmamiza ragmen judo spor okulumuzda toplam 52 ögrencimiz çalismalarina eksiksiz devam etmektedir. Okullarimizda judoyu tanitarak daha fazla gencimize ulasmayi hedefliyoruz” diye konustu.
“Amacimiz Türk Sporuna Ahlakli ve Yetenekli Sporcular Kazandirmak”
Karaman’da sporu tabana yaymak ve Türk sporuna ahlakli ve yetenekli sporcular kazandirmak istediklerini belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik;” Karaman’i spor sehri yapmak için gerçeklestirdigimiz çalismalari sadece il bazin da degil tüm ilçelerimize yaymak istiyoruz ve çalismalarimiza bu hedefler dogrultusunda yön veriyoruz. Bu çalismalarimizi ilçelerimize görevlendirdigimiz antrenörlerimiz esliginde devam ettiriyoruz. Insallah bu amaç ve hedeflerimiz dogrultusunda Karaman’da judo bransinda iyi bir alt yapi kurmayi hedefliyoruz” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284