Aysegül Funda Alp Avrupa Sampiyonasina Hazir

6-9 Ekim 2012 Tarihlerinde Güney Kibris da yapilacak olan Gençler Avrupa Taekwondo Sampiyonasinda Türkiye ve Karaman Ilimizi Performans Spor Kulübü sporcusu Aysegül Funda Alp temsil edecek.

Aysegül Funda Alp Avrupa Sampiyonasina Hazir
Duru Bulgur Sponsorlugunda basarilarina devam eden ve 4 Eylül’den bu yana Ankara’da Milli Takim Kampinda bulunan sporcumuz 3 Ekim’de Milli Takim ile birlikte Sampiyonaya katilmak için ülkeden ayrilacaklar.
Avrupa sampiyonlugu bekledigini söyleyen Antrenörü Ali Can “2011 yili bizler için çok önemli bir yil olmustur Yildizlarda 33 kg. da Selahattin Akbas ile aldigimiz Avrupa Sampiyonlugundan sonra Gençlerde de bu güne kadar 6 Türkiye 2 Balkan ve 3 Uluslar arasi birinciligi bulunan sporcumuz Aysegül Funda’dan da Avrupa Sampiyonlugu bekliyoruz. Karaman G.S. I.M Müdürümüz Ömer Ersöz’ün Ilimizden ayirmasina üzüntümüzü bildirmeden geçemeyecegim bizlere verdigi destekleri hiçbir zaman unutmayacagiz kendisine yeni görev yerinde basarilar diliyor Velilerimiz ve Sporcularimiz adina tesekkür ediyor sükranlarimizi sunuyoruz” dedi. 
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284