Aysegül Karaman’in Gururu Olmaya Devam Ediyor

3-4 Mart tarihleri arasinda Almanya’da yapilan Open Gençler Taekwondo Sampiyonasi Hamburg Sporthall Statyumunda yapildi.

Aysegül Karaman’in Gururu Olmaya Devam Ediyor
Bin 100 sporcunun katildigi ve A klasman gruplarinin istirak ettigi sampiyonada Türkiye’yi ve ilimizi Performans Spor Kulübü sporcusu Aysegül Funda Alp temsil etti. Aysegül Funda Alp 46 kg. da yaptigi tüm maçlarda rakiplerine üstünlük saglayarak birinci oldu ve Altin madalya kazandi.
Antrenör Ali Can yaptigi açiklamada, “Aldigimiz bu basarinin ardindan 4–8-Nisan 2012 tarihleri arasi Misir’da yapilacak olan Gençler Dünya Taekwondo Sampiyonasina katilmayi garantilemis olduk. 2011’de Selehattin Akbas ile aldigimiz Avrupa sampiyonlugundan sonra Karaman ilimize birde Dünya sampiyonlugunu getirmeyi çok arzuluyor ve bu dogrultuda çalismalarimizi devam ediyoruz. Her zorluga ragmen Karaman ilimize koydugumuz hedef dogrultusunda 2016 olimpiyat madalyasidir biz buna inaniyor gayretli azimli ve dürüst bir sekilde çalismalarimiza devam ediyoruz. Bizlerin bu çalismalarinda desteklerini esirgemeyen ve bu sporcu çocuklarimizi kendi çocuklari gibi kabullenen destekleyicimiz Duru Bulgur’a ve Spor Il Müdürümüz Kasim Aydogdu’ya sporcularim ve velilerim adina sonsuz tesekkür ediyorum” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284