Azat, Başarılarına Bir Yenisini Daha Eklemek İstiyor

Karaman Gençlik ve Spor Kulübü bisiklet sporcularından Erhan Azat, 22-24 Nisan 2016 tarihleri arasında Yunanistan’ın Rodos Adasında yapılacak olan Grand Fondo Rodos bisiklet yarışlarına katılacak.

Azat, Başarılarına Bir Yenisini Daha Eklemek İstiyor
Karamanı katıldığı yarışlarda başarıdan başarıya taşıyan ve alanında en iyiler arasında gösterilen Gençlik ve Spor Kulübü sporcularından Erhan Azat başarılarına bir yenisini daha eklemek istiyor. Başarılı sporcu 22-24 Mayıs 2015 tarihleri arasında Yunanistan’ın Skyros adasında yapılan “ Dünya Masterlar Şampiyonası Eleme Bisiklet Yarışmalarında” yüzlerce sporcunun arasında rakiplerini geride bırakarak 2’inci olma başarısı göstermişti. Bu yıl hedefinin daha büyük olduğunu belirten Azat;” Geçen yıl yine aynı yarışta ikinci olarak ülkemi ve ilimi en iyi şekilde temsil etmek için mücadele ettim. İnşallah bu yıl daha büyük bir başarıya imza atarak birincilik kürsüsünde bayrağımızı dalgalandırmak istiyorum” diye konuştu.
Karaman’ın bisiklet branşında kendini kanıtlamış bir şehir olduğunu belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık;” Bisiklette alınan başarılı sonuçların tesadüf olmadığını sporcularımız katıldıkları her yarışta aldıkları başarılı sonuçlarla ispatlıyorlar. Bu başarı tablosu Karaman için gurur verici bir tablo. Sporcumuzun katılacağı yarışma ayrıca 4 Eylül 2016 tarihinde Avusturya’da yapılacak olan Dünya Şampiyonası’nın elemleri niteliğinde olacağı için önem arz etmekte. Sporcumuza bu zorlu yarışlar önce başarılar diliyorum.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284