Badminton 19 Yas Balkan Sampiyonasi Sona Erdi

Karaman’da, Karaman Belediyesi sponsorlugunda düzenlenen 19 Yas Balkan Badminton Sampiyonasi’nda Türkiye takim halinde sampiyon oldu.

 Badminton 19 Yas Balkan Sampiyonasi Sona Erdi

Türkiye Badminton Federasyonu'nun faaliyet programinda yer alan 19 Yas Balkan Badminton Sampiyonasi, oynanan müsabakalarla tamamlandi. Yunus Emre Spor Salonu'ndaki müsabakalarda takimlar kategorisinde Türkiye birinci oldu. Ikinciligi Bulgaristan elde ederken, Romanya ve Sirbistan üçüncülügü paylasti. Birinci olan Türkiye'ye kupa ve madalyalari Karaman Valisi Murat Koca tarafindan verildi. Ikinciligi elde eden Bulgaristan takimi ödül törenine katilmazken, üçüncü olan Romanya ve Sirbistan takimlarina kupa ve madalyalarini Badminton Federasyonu Baskani Murat Özmekik ve Karaman Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan takdim etti. Birinci olan Türkiye Milli Takimi'nin 26 Mart'ta Polonya'da yapilacak Avrupa Gençler Sampiyonasi'nda Türkiye'yi temsil edecegi bildirildi.

Karaman’da iki gün süren sampiyonaya Türkiye, Bulgaristan, Romanya, Yunanistan, Sirbistan ve Makedonya olmak üzere 6 ülkeden yaklasik 100'e yakin sporcu katildi. Düzenlenen ödül töreninin ardindan Karaman Belediyesi tarafindan bin 500 ögrenciye ve 50 okula badminton raketi ve topu protokol üyeleri tarafindan dagitildi. (IHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284