Badminton Gençler Grup Müsabakaları Karaman’da Yapılacak

Okul Sporları Gençler (A) Badminton grup müsabakaları 13-15 Ocak 2013 tarihleri arasında Karaman’da yapılacak.

Badminton Gençler Grup Müsabakaları Karaman’da Yapılacak

2022 yılında bir çok spor organizasyonuna en iyi şekilde ev sahipliği yapan Karaman’da, 2023 yılının ilk ulusal müsabakası badminton branşında yapılacak. Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün ev sahipliğinde düzenlenecek Okul Sporları Gençler (A) Badminton Grup müsabakaları 13-15 Ocak tarihleri arasın Yunus Emre Spor Salonu’nda düzenlenecek.

Karaman’ın da yer aldığı grup müsabakalarında Aksaray, Isparta, Kırşehir, Konya, Mersin, Nevşehir, Niğde, Antalya ve Ankara illerinden 25 okul takımından 100’den fazla sporcu Erzincan’da düzenlenecek Türkiye Şampiyonasında mücadele edebilmek için ter dökecek.

Karaman’ın 2023 yılında da ulusal birçok spor organizasyonuna ev sahipliği yapacağını belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek,”2022 yılında ilimizde düzenlenen spor organizasyonlarına en iyi şekilde ev sahipliği yaptık. Bu yılda yine aynı heyecanla ilimizde düzenlenecek ulusal müsabakalara ev sahipliği yapmaya devam edeceğiz. Yılın ilk ev sahipliğini ise badminton branşında gerçekleştireceğiz. Okul sporları faaliyetleri kapsamında düzenlenecek gençler badminton grup müsabakalarında 9 ilimizden 25 takımımızı ağırlayacağız. 3 gün boyunca sürecek müsabakalarda tüm antrenör ve sporcularımıza başarılar diliyorum.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284