Badminton Takımı Türkiye Finallerinde

Karaman Anadolu Lisesi kız ve erkek badminton takımı, Kilis’te düzenlenen okullararası Gençler (A) Badminton grup müsabakalarında her iki kategoride de dereceye girerek, Düzce’de yapılacak Türkiye finallerine katılmaya hak kazandı.

Badminton Takımı Türkiye Finallerinde

Okul sporları faaliyetleri kapsamında Kilis’te düzenlenen okullararası Gençler (A) Badminton grup müsabakalarında Karaman’ı temsil eden Karaman Anadolu Lisesi kız ve erkek badminton takımı grup maçlarında sergilediği performansla bir üst turu garantiledi. 2 gün süren müsabakalarda Mehmet Ali Kaynar, Emirhan Kürtoğlu, Ahmet Gülcan ve Egemen Gülten’den oluşan erkek takımı grup birincisi olurken, Ayşenur Bakır, Raziye Nur Bakır, Ebrar Sağlamçelik, Ayşegül Küllüce ve Sıdıka Nisa Aladağ’dan oluşan kız takımı ise turnuvayı grup ikincisi olarak tamamladı.

Her iki kategoride de dereceye giren Karaman Anadolu Lisesi kız ve erkek badminton takımı, Düzce’de yapılacak Türkiye finallerinde Karaman’ı temsil edecek.

Kilis’te düzenlenen Gençler (A) Badminton grup müsabakalarında dereceye giren sporcuları tebrik eden Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek, sporcuların başarılarıyla gurur duyduklarını belirterek, Düzce’de düzenlenecek Türkiye finallerinde başarılar diledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284