Badmintonda Şampiyonlar Belli Oldu

Karaman’da okul sporları faaliyetleri kapsamında düzenlenen Gençler (A) Badminton İl Birinciliği müsabakaları 45 sporcunun katılımıyla sona erdi.

Badmintonda Şampiyonlar Belli Oldu

Karaman’da Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen okul sporları müsabakaları büyük bir heyecanla devam ediyor. Bir birinden heyecanlı geçen il birinciliği müsabakalarında okullarını desteklemek için tribünleri dolduran öğrenciler ise yaptıkları tezahüratlar ile takımlarını biran olsun yalnız bırakmıyor.

Son olarak Yunus Emre Spor Salonu’nda gerçekleştirilen Gençler(A) Badminton İl Birinciliği müsabakaları bir birinden renkli görüntülere sahne oldu. Kızlar ve erkekler kategorisinde 9 okulun yer aldığı müsabakalarda 45 sporcu birincilik mücadelesi verdi.

Okul sporları müsabakalarını yakından takip eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık ise badminton karşılaşmalarında da sporcuları yalnız bırakmayarak sporcuların heyecanına ortak oldu.

Kızlar ve erkekler kategorilerinde çekişmeli geçen müsabakalar sonunda her iki kategoride de birinci olan Spor Lisesi büyük bir başarıya imza atarak, Türkiye Şampiyonası grup müsabakalarında Karaman’ı temsil etmeye hak kazanan takım oldu.

Müsabakalarda oluşan genel sıralamada erkeklerde Sporlar Lisesi birinci, Temizel Ünlü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ikinci, Ayrancı Ç.P.L üçüncü, Prof. Dr. Ömer Dinçer Anadolu İmam Hatip Lisesi dördüncü, kızlarda ise Spor Lisesi birinci, Lütfi Elvan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Fen Lisesi ikinci, İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi üçüncü, Fatih Anadolu Lisesi dördüncü oldu.

Turnuva sonunda dereceye giren sporculara kupa ve madalyaları badminton il temsilcisi Ela Sunaoğlu, beden eğitimi öğretmenleri Gökhan Kaya, Nurcan Taşkuyu ve Fatma Aydın tarafından verildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284