Balkan Sampiyonu Sporcumuza Ödül

Karadag’da düzenlenen Balkan Taekwondo Sampiyonasin da altin madalya kazanarak Balkan sampiyonu olan Kürsat Büyükeken ilimize bu hakli gururu yasatmisti.

Balkan Sampiyonu Sporcumuza Ödül

Sampiyona sonrasi ilimize dönerek çesitli makamlarda kabul gören basarili sporcumuzu Dogan Telekom'da yalniz birakmadi.

Sampiyona öncesi sporcumuza büyük motivasyon saglayan ve ödül sözü veren Dogan Telekom müdürü Kerim Dogan sözünü yerine getirerek, Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Kasim Aydogdu, Milli Takim Taekwondo antrenörümüz Bekir Türk'ün de katilimiyla basarili sporcumuzu ödüllendirdi.
Milli Takim Taekwondo Antrenörümüz Bekir Türk yaptigi açiklamada, “Dogan Telekom’un bu duyarli davranisi bizleri çok memnun etti. Bundan sonra spora gönül veren bir insan olarak Kerim Bey sürekli yanimizda olacaginin sözünü verdi. Taekwondo sporunda ilimiz Türkiye de yavas yavas söz sahibi olmaya basliyor. Böyle olunca bizden beklentiler daha fazla oluyor. Ama bu beklentileri karsilayacak destegi maalesef yeterince bulamiyoruz. Bizim beklentilerimiz maddi konuda çok yüksek degil. Biz sadece basarili olan sporcularimizin bu tarz davranislarla motivesini yükselterek daha iyi sonuçlar almayi hedefliyoruz. Buradan Karaman'in sporu seven, spora gönül veren is adamlarina sesleniyorum. Gelin bizi yalniz birakmayin, bu sporcularimizin elinden tutup Karamanimiza daha büyük sampiyonluklari yasatalim” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284