Balkan Taekwondo Sampiyonasin`da Karaman Rüzgâri

Karadag`da düzenlenen Balkan Taekwondo Sampiyonasin`da ilimizi temsilen yarisan iki sporcu altin madalya ile döndü.

Balkan Taekwondo Sampiyonasin`da Karaman Rüzgâri

7-8 Eylül 2013 tarihlerinde Karadag'da 11 ülkeden yaklasik 300 sporcunun katilimi ile yapilan Balkan taekwondo sampiyonasinda Milli takimimiz gençler kategorisinde takim halinde sampiyon oldu.
Ülkemizi ve ilimizi temsilen katilan sporcularimiz 51 kg Gençlik Spor Kulübünden Kürsat Büyükeken ve Performans Spor Kulübünden 45 kg da Selçuk Akbas Sampiyon olarak büyük bir basariya imza atti.
Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü Milli Takim Taekwondo Antrenörü Bekir Türk yaptigi açiklamada, “Karamanimiz taekwondo bransinda her geçen gün Türkiye de adindan biraz daha fazla bahsettirmektedir. Balkan Sampiyonasinda da sporcularimiz ilimizi en iyi sekilde temsil ederek Ülkemize ve Ilimize iki altin madalya getirmenin mutlulugu bizlere yasattirdilar. Simdi çitamiz biraz daha yükseldi. Bundan sonraki hedefimiz Dünya Sampiyonasinda Madalyalar kazanarak Ülkemizi en iyi sekilde temsil etmektir. Biz bunun sorumlulugunu bilerek çalismalarimizi daha yogun bir sekilde devam ettirecegiz. Karaman halkimizdan ve Karaman’in önde gelen büyüklerinden bizlere desteklerini arttirarak yanimizda olmalarini istiyoruz. Bu basarida bizlere desteklerini esirgemeyen ve sürekli sporun yaninda olan Karaman Valimiz Murat Koca, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Baskani ve Karaman Milletvekilimiz Lütfi Elvan, Karaman Belediye Baskanimiz Kamil Ugurlu, Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürümüz Kasim Aydogdu'ya desteklerinden dolayi tesekkür ediyorum” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284