Balkanlardan Karaman'a Madalya

Karamanlı milli judocu Elmas Göktaş, Kuzey Makedonya'da düzenlenen Ümitler Balkan Judo Şampiyonası’nda 40 kilo kadınlarda bronz madalya kazanarak Balkan üçüncüsü oldu.

Balkanlardan Karaman'a Madalya

Karaman’da çalışmalarına Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü judo antrenörü Mevlüt Duman eşliğinde devam eden ve aynı zamanda Sporcu Eğitim Merkezi judo sporcu olan Elmas Göktaş, Osmaniye’de düzenlenen Türkiye Judo Şampiyonası’nda ilk 7’ye girerek judo ümit milli takımına girmeye hak kazanmıştı. 09-11 Haziran 2023 tarihleri arasında Kuzey Makedonya'da düzenlenen Ümitler Balkan Judo Şampiyonası’nda milli kadroda yer alan Göktaş, 40 kilo kadınlarda ter döktüğü şampiyonada bronz madalya kazanarak Balkan üçüncüsü oldu. Madalya kürsüsünde yer alan Göktaş’ın elde ettiği bu başarı ise Karaman’da büyük bir sevinçle karşılandı.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek, Kuzey Makedonya'da düzenlenen Ümitler Balkan Judo Şampiyonası’nda bronz madalya kazanan başarılı sporcu Elmas Göktaş’ı tebrik etti.

İl Müdürü Ali Osman Bebek, tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Kuzey Makedonya'da düzenlenen Ümitler Balkan Judo Şampiyonası’nda bronz madalya kazanan Elmas Göktaş’ı yürekten kutluyorum. Milli judocumuz kariyerinin ilk Balkan derecesini elde etti. Bu başarılar inşallah artarak devam edecek. Balkan üçüncüsü olarak bizleri gururlandıran Göktaş’ın başarısında emeği olan herkese teşekkür ediyor, milli judocumuza başarılarının devamını diliyorum."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284