Basarili Bisiklet Sporculari Ödüllendirildi

Türkiye genel klasmaninda Türkiye birincisi olan Mehmet Akif Ersoy Lisesi Spor Külübü yildiz bayan bisiklet takimi sporculari Okul Aile Birligi tarafindan ödüllendirildi.

Basarili Bisiklet Sporculari Ödüllendirildi

2012 sezonu Türkiye Genel Klasmanini birincilikle bitiren ve Haziran ayindaki Türkiye Sampiyonasinda Türkiye 2. olan Yildiz Bayan Bisiklet takimimizin sporculari Aybike Ünlü, Selver Sezer, Fatma Sezer ve Saliha Sezer’e Hüseyin Gökdemir tarafindan yarim altin ve plaket, Okul Müdürü Baris Ünlü tarafindan da tesekkür Belgesi ve okul ögretmenlerince de çiçek verildi.
Törende konusan Okul-Aile Birligi Baskani Hüseyin Gökdemir, “Böyle büyük bir basariyi yakalayan bir okulda baskanlik yapmaktan mutluyum ve sporcularimizi kutluyorum”dedi.
Bisiklet Il Temsilcisi Baris Ünlü de, “Bisiklet sporu zor ve madalya alma ihtimali çok düsük olan bir spor dalidir. Karaman ilinde artik yarismalarda madalya alamadigimiz zaman açiklama yapmamiz gerekmektedir. Çünkü hemen hemen her yarista sporcularimiz kürsüye çikmayi basarmaktadirlar. Bayan sporcularimiz basarilarinin yaninda çok iyi örnek olusturmaktadirlar. Okul dersleri ile birlikte sportif çalismalarini bir arada yürütebilen sporcularimiz okullarinda sevilen ve dersleri iyi olan ögrencilerimizdir. Ayrica sporcularimiz Karaman’da bayanlarimizin da üst düzey spor yapabileceklerini göstermektedirler. Sporcularimiz 1. olmayi basarmislardir. Bunu korumak çok daha zor olacaktir. Bu nedenle araliksiz çalismalari sürmektedir. Çalismalarimiz sirasinda bize desteklerini esirgemeyen Okul müdürlerimiz Fatih Anadolu Lisesi Müdürü Turan Kayacilar’a, Esentepe Orta Okulu Müdürü Haci Ömer Eroglu’na ve Özel Babaoglu Koleji Müdürü Mustafa Ün ve Hilmi Erdogdu’ya tesekkürlerimi sunuyorum” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284