Basarili Güresçilerden, Il Müdürü Kisacik’a Ziyaret

Karaman Gençlik ve Spor Kulübü’nün basarili sporculari, Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik’i makaminda ziyaret etti.

Basarili Güresçilerden, Il Müdürü Kisacik’a Ziyaret

11-14 Aralik 2015 tarihleri arasinda Aksaray Dagilgan Spor Tesislerinde dört gün boyunca devam eden Yildizlar 2. Lig terfi güres müsabakalarinda Karamani Gençlik ve Spor Kulübü güres takimi antrenör Isa Sari esliginde on sporcu ile temsil etti. 33 Il’den 350’ye yakin sporcunun katilim gösterdigi ve 22 takimin mücadele ettigi müsabakalarda güresçiler dereceye girebilmek ve bir üst lige terfi edebilmek için kiyasiya mücadele etti. Dört gün süren çekismeli müsabakalarin ardindan ilk on kulüp 2. Lige yükselme basarisi gösterirken, Karaman Gençlik Spor Kulübü sporcularindan Yusuf Ekmekçi 42kg’da birinci, Yasin Sever ise 46kg’da üçüncü olma basarisi gösterdi.
Yarislar sonunda Karamana dönen basarili sporcular, Kulüp Baskani Osman Selçuk Akbas ve antrenör Isa Sari esliginde Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik’i makaminda ziyaret etti. Ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getiren Il Müdürü Kisacik sporun önemine dikkat çekerek;” Sporcularimizin basarilari bizleri gururlandiriyor. Spor hem sagliktir hem basaridir, disiplindir ve bir yasam biçimidir. Sizleri tebrik ediyor, basarilarinizin devamini diliyorum” diye konustu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284