Başarılı Judocular İl Müdürü Çalışkan’ı Ziyaret Etti

Elde ettiği başarılarla adında söz ettiren Zübeyde Hanım Ortaokulu öğrencileri Rümeysa Sena Uysal, Ayşenur Keskin Okul Müdürü Yüksel Sağlam ve judo antrenörü Ahmet Ömre Türe birlikte İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan’ı ziyaret etti.

Başarılı Judocular İl Müdürü Çalışkan’ı Ziyaret Etti

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde 30 Kasım-01 Aralık tarihleri arasında düzenlenen 1. Uluslararası Cumhuriyet Judo Şampiyonasında minikler kategorisinde müsabakalara çıkan Zübeyde Hanım Ortaokulu öğrencileri Rümeysa Sena Uysal(40kg), Ayşenur Keskin(44kg) büyük bir başarıya imza atarak altın madalyanın sahibi oldular.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Zübeyde Hanım Ortaokulu Müdürü Yüksel Sağlam, Rümeysa Sena Uysal ile Ayşenur Keskin’in Karaman’ı ulusal ve uluslararası şampiyonlarda en iyi şekilde temsil ettiğini söyledi. Yüksel Sağlam, “Öğrencilerimiz iki gün süren şampiyona sonunda kendi kategorilerinde tüm rakiplerini yenerek birinci oldular” dedi.

Elde ettikleri başarılarla Karaman’ın gururu olan minik judocuları tebrik eden İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan, “Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde düzenlenen şampiyonada minikler kategorisinde iki altın madalya alarak bizleri sevindiren ve başarı hikayelerine bir yenisini ekleyen judocularımızı tebrik ediyor, sporcularımızın yetişmesinde emeği geçen judo antrenörü Ahmet Ömre Türe’ye, okul yöneticilerine, öğretmenlerine ve ailesine teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyaret, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan'ın başarılı sporcuları ödüllendirmesi ve günün anısına çekilen fotoğraflarla sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284