Basarili Judoculardan Il Müdürü Kisacik’a Ziyaret

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü Judo takimi sporculari antrenörleri Ahmet Ömre Türe ve Fadim Sarvan ile birlikte Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik’i makaminda ziyaret etti.

Basarili Judoculardan Il Müdürü Kisacik’a Ziyaret

Spor Servisi
Kilis’te düzenlenen 7 Aralik Judo Kurtulus Kupasi müsabakalarinda 40 kisilik bir ekiple ilimizi temsil eden Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü judo takimi sporculari gösterdikleri basarili performansin ardindan kupa ve madalyalari ile birlikte, Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik’i makaminda ziyaret ederek sampiyona süresince verdikleri desteklerden dolayi tesekkür ettiler.
Ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getiren Kisacik, ‘’Karaman’da Judonun yükselen bir deger, bir spor olarak büyümesinde katkisi olan antrenörlerimizin çalismalari ve gayretleri bizleri mutlu ediyor. Karaman’da Judo sporuna gönül veren antrenörü ve sporcusu ile büyük bir aileyiz. Bu ailenin her bireyi özverili ve fedakâr bir sekilde görevini yerine getiriyor. Ailemizin her ferdi bizim için çok önemlidir. Tüm judo ailesine ve sporun gelismesi adina emek gösterenlere gayretlerinden dolayi bir kez daha tesekkür ediyorum’’ ifadelerini kullandi.
Ziyaret, Il Müdürü Kisacik’in basarili sporculari ve antrenörleri ödüllendirmesinin ardindan çektirilen toplu fotografin ardindan sona erdi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284