Basarili Sporculardan Mintas`a Anlamli Ziyaret

Bakü ve Konya’da düzenlenen Taekwondo müsabakalarinda ilimiz adina ter döken ve derece alan sporcular. Defterdar Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdür Vekili Ihsan Mintas’i makaminda ziyaret etti.

Basarili Sporculardan Mintas`a Anlamli Ziyaret

24-27 Temmuz 2014 tarihinde Bakü’ de ve 7-10 Eylül 2014 tarihlerinde Konya’da düzenlenen taekwondo müsabakalarinda ilimiz adina ter döken ve gösterdikleri performansla derece alan sporcularimiz Hilal Simsek ve Tunahan Kozan antrenörleriyle birlikte Defterdar Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdür Vekili Mintas’i makaminda ziyaret etti.
Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügünde gerçeklesen ziyarette sporcularin antrenörleri gerçeklestirilen sampiyonalar hakkinda Spor Il Müdür Vekili Ihsan Mintas’a bilgi verdiler. Spor Il Müdür Vekili Mintas ise Sampiyonada ilimizi basariyla temsil eden sporculari tebrik ederek, basarilarinin devamini diledi.
24-27 Temmuz 2014 tarihlerinde Azerbaycan'in baskenti Bakü' de yapilan Yildizlar Dünya Sampiyonasinda 41kg da Akademi Spor Kulübü sporcusu Hilal Simsek Dünya 3.sü olurken 7-10 Eylül 2014 tarihlerinde Konya'da yapilan Minikler Türkiye Sampiyonasinda +57kg da Il Özel Idare Spor Kulübü sporcusu Tunahan Kozan Türkiye Sampiyonu olmustu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284