Basarili Yüzücü Umutlu, Baris Ve Kardeslik Için Kulaç Atti

Karaman’in basarili yüzücülerinden Fatih Ceyhun Umutlu, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi’nin (TMOK) geleneksel organizasyonu Samsung Bogaziçi Kitalararasi Yüzme Yarislarinda Karamani temsil etti.

Basarili Yüzücü Umutlu, Baris Ve Kardeslik Için Kulaç Atti

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi’nin (TMOK) geleneksel organizasyonu Samsung Bogaziçi Kitalararasi Yüzme Yarisi, Istanbul Bogazi'nda yapildi. Karaman’in basarili yüzücülerinden Fatih Ceyhun Umutlu’nun da katildigi yarismalar, Anadolu yakasinda Kanlica Iskelesi’nden baslayarak, Avrupa yakasinda Kuruçesme Cemil Topuzlu Parki’nda son buldu. 6,5 kilometre mesafede gerçeklestirilen ve büyük bir katilima ev sahipligi yapan yarislara 49 ülkeden 1870 sporcu eslik etti.
Rekor katilimin oldugu 27. yil mücadelesinde 203’ü Türk 460 kadin, 851’i Türk 1410 erkek, toplam 1870 yüzücü baris ve kardeslik için kulaç atti. Yüzücülerin dereceleri ise ayak bileklerine baglanan çipler sayesinde belirlendi.
Böylesine anlamli ve önemli bir yarista Karamani temsil eden Fatih Ceyhun Umutlu, yeni bir basariya daha imza atarak gelecek yil düzenlenecek olan yarismalara elemelere girmeden dogrudan katilma sansi elde etti.
Konu hakkinda açiklamada bulunan Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik,” Yüzücülerimizden Fatih Ceyhun Umutlu, Istanbul’da gerçeklestirilen yarista basarili bir performans sergileyerek 1.29.28’lik derecesi ile Karamani en iyi sekilde temsil etme basarisi gösterdi. Yüzücümüzün bu basarisi Karaman’da birçok gencimize örnek teskil edecektir. Yüzücümüzü performansindan dolayi bir kez daha kutluyor, basarilarinin devamini diliyorum” seklinde konustu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284