Başkan Demir: İnanmak Başarmaktır!

İlimizi Bölgesel Amatör Lig 7. Grupta temsil eden Karaman Belediye Spor 9 Şubat 2020 Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde oynadığı Ortaca Spor karşılaşmasında kolay kolay hatırlardan çıkarılamayacak bir maça sahne oldu.

Başkan Demir: İnanmak Başarmaktır!

Dondurucu soğuğa rağmen 10 kişi kaldığı halde ve 3-0 yenik duruma düşmesine rağmen, sahadan 3-3’lük beraberlikle ayrılması Karaman Belediye Sporun Şampiyonluğa olan inanmışlığının göstergesidir.

Diğer bir enteresan durum, sakatlığı nedeniyle ilk on bir de yer almayan ve oyuna 2. devre dahil olan futbolcumuz Burhan’ın 3 golün üçünüde onun atması hatırlardan silinemeyecek bir durumdur.
Karaman Belediye Spor bu sezon, önceki sezonlara göre daha başarılı bir sezon geçirmektedir.  Karaman Belediye sporun bu başarısında Karaman Belediye Başkanımız sayın Savaş Kalaycı bey’in tam destek hep dersek parolasıyla yaklaşımı, genç dinamik sportmen başkanımızın kulübe her türlü desteğe desteği vermesi , ayrıca gerek kendi sahamızda ki müsabakalar olsun gerek, deplasman müsabakaları olsun kilometrelerce yol katlederek en uzak deplasmanlarda dahi giderek takımımıza destek olması her türlü takdire şayandır. Sayın Başkanımıza Spor camiası olarak ne kadar teşekkür etsek azdır.
Ben yönetime yeni seçilen, Ali Kamer başkanlığındaki arkadaşlarımı kutluyorum, hepsi görevlerini layıkı vechile yerine getirebilmenin telaşı içindeydiler. İşlerinin çokluğu nedeniyle Başkanlığı bırakan Mustafa KARAKAŞ ekibine ayrıca teşekkür ediyorum.
Teknik heyeti kutluyorum. Futbolcularımızı ayrı ayrı tebrik ediyorum. Şampiyonluğa olan inançlarının tam olduğunada inancım tamdır.
12 Adam olarak adlandırdığımız seyircimiz, olağanüstü destek sağlayarak, şampiyonluğa sonuna kadar inandıklarını göstermektedirler. İnşallah mutlu sona hep beraberce ulaşırız ve takımımız profesyonel lige yükselir ve 3. Ligdeki yerimizi alırız Karaman’a yakışan budur.   Kent Konseyi Spor Meclisi Başkanı
- Mehmet Ali DEMİR

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284