Baskan Ugurlu Sampiyon Sporcumuzu Kabul Etti

Kayseri’deki Türkiye Yildiz, Genç ve Büyük Bayanlar Ferdi Boks Sampiyonasi’nda 54 kilo genç bayanlarda Türkiye Sampiyonu olan Merve Halime Uçkun, Karaman Belediye Baskani Kâmil Ugurlu’yu makaminda ziyaret etti.

Baskan Ugurlu Sampiyon Sporcumuzu Kabul Etti
Ziyarete Gençlik ve Spor Il Müdürü Kasim Aydogdu ve antrenörü Adem Ozan ile birlikte gelen Türkiye Sampiyonu Uçkun, Karaman’i bu sampiyonada temsil edip dereceyle dönmekten büyük onur ve mutluluk duydugunu belirtti.
Merve Halime Uçkun’un Karaman ve Türkiye’nin gururu oldugunu söyleyen Belediye Baskani Kâmil Ugurlu da: “Boks Sampiyonasinda bizlere büyük sevinç yasatan Merve kizimizi kutluyorum. Bu yetenekli sporcumuzun gelecekte daha büyük basarilar elde edecegine yürekten inaniyorum. Bu arada onu yetistiren degerli antrenörümüzü de unutmamak lazim. Degerli antrenörümüz Adem Ozan’i da, bize basarili bir sporcu yetistirdigi için tesekkür ediyor, ikinize de basarilarinizin devamini diliyorum” dedi.
Belediye Baskani Kâmil Ugurlu ziyaretin sonunda, sporcumuz Uçkun ve antrenörü Ozan’a altin takdim ederek basarilar diledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284