Başkan Yardımcısı Kapar “Küskünlüklerin, Kırgınlıkların Şu An Ne Yeri ve Ne Zamanı”

İkinci yarıya hızlı bir giriş yapan Karaman Futbol Kulübü yöneticileri ilk yarının değerlendirmesinin yapıldığı bir basın toplantısı yaptı.

Başkan Yardımcısı Kapar “Küskünlüklerin, Kırgınlıkların Şu An Ne Yeri ve Ne Zamanı”

17 Ocak 2023 Salı günü saat 20’de başlayan ve yaklaşık bir saat kırk dakika süren toplantıda geçtiğimiz hafta yaşanan ve basına yansıyan olaylardan, transfer sürecine, teknik heyete, futbolculara her konu masaya yatırıldı. Karaman Futbol Kulübü Başkan Yardımcısı Ahmet Kapar, Genel Sekreter Mahmut Selim Dülger, Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Sılanar, Mehmet Özoğul ve Karamanoğulları taraftar grubunu temsilcileri katılırken toplantıda geçmişte yapılan hataların hiçbirini yapmayacaklarını ve takımın şampiyonluk mücadelesinde biz olarak hareket etmeye devam edecekleri vurgusu yapıldı.

Bırakıp gitmenin kolay bir yol olduğunu belirten Başkan Yardımcısı Kapar “Bırakıp gitmek yerine takımımızın yanında olmaya devam edeceğiz. İkinci lige giden bu yolda taraftarından oyuncusuna hep birlikte omuz omuza yol arkadaşlığı edeceğiz. Elbette bizimde eksik olduğumuz hususlar vardır. Herkes birbirinin eksikliklerini tamamlama yoluyla bu takımı şampiyon yapacak. Küskünlüklerin, kırgınlıkların şu an yeri ve zamanı değil. Şimdi takıma sahip çıkma zamanı. Bizler hem fiili hem de resmi olarak takımımızın yanındayız. Takımımızın zarar görmemesi adına bundan sonra ki bütün açıklamalar tek kanaldan kamuoyuna ulaştırılmak üzere basın mensuplarıyla Mahmut Selim Dülger aracılığıyla paylaşılacaktır. Kulüp adına şahsi yapılacak olan hiçbir açıklamaya izin verilmeyecek ve bu sayede tek taraflı yapılan haberlerin önüne geçilecektir. Biz herkese her kuruma eşit ve şeffaf bir yönetim anlayışı istiyoruz.” dedi.

 En çok sorulan soru başlıklarından bir tanesi olan transfer süreciyle ilgili de açıklamalar yapan Kapar “Türk vatandaşı olmadığı için vatandaşlık sürecinin tamamlanmasını beklediğimiz Sinan Kurt 2 ay önce Karaman’a gelerek idmanlara başladı. Şu an Türk vatandaşı olan ve devre arasında lisansı çıkan oyuncumuz Sinan Kurt hocamızın verecek olduğu karar sonrası maçlara çıkacaktır. Transfer komitemiz Onursal Başkanımız Mehmet Ali Han nezaretinde çalışmalarına devam ediyor. Mehmet Ali Han Başkanımız, çok transferin iyi olacağından emin olmadığı için nokta atışlarıyla işi bitireceğini söylüyor. Bizlerde sürecin yakın takipçisiyiz.” dedi.

Lig başında yapılması planlanan basın toplantılarının her ay düzenli olarak yapılacağını belirten Başkan Yardımcısı Kapar “Yapılan dedikodular hedef seçilen kişilere değil ciddi anlamda takımın başarısına zarar veriyor. İyi niyetle düşünülmeden edilmiş bir laf zaman içerisinde tüm verimliliğe ve morale zarar veren bir hal alıyor. Dedikoduların peşine düşmek yerine takımın başarısına odaklanalım.” dedi. Haber: Senem Yavuzaslan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284