Basketbol Bölgesel Eleme Müsabakaları Sona Erdi

Okul Sporları 2016-2017 yılı faaliyet programında yer alan Basketbol Gençler (B) Bölgesel Eleme müsabakaları Atatürk Spor Kompleksi Kazım Karabekir Spor Salonu’nda yapılan final karşılaşmalarının ardından sona erdi.

Basketbol Bölgesel Eleme Müsabakaları Sona Erdi

Karaman’da, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde 11 ilden yaklaşık 168 sporcunun katılımıyla düzenlenen Okul Sporları Basketbol Gençler (B) Bölgesel Eleme müsabakaları finale çıkan takımların belirlenmesinin ardından sona erdi.
5 Mart Pazar günü kızlar ve erkekler kategorisinde toplam sekiz karşılaşmanın oynandığı final müsabakalarında bir üst tura yükselme mücadelesi veren sporcular kadar antrenörler de büyük heyecan yaşadı.
Sporseverlerin büyük ilgi gösterdiği müsabakalar sonunda genç erkeklerde Özel İzmir Çiğli Doğa Bilim Anadolu Lisesi ve Meram Özel Sınav Anadolu Lisesi, genç kızlarda ise Özel Mersin Doğa Koleji ve Akşehir Hacı Sıddıka Baysal Fen Lisesi bir üst tura yükselme başarısı gösterdi.
Okul Sporları faaliyetleri kapsamında düzenlenen Basketbol (B) Bölgesel Eleme müsabakalarının sorunsuz bir şekilde tamamlandığını belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık,” Dört gün boyunca basketbol şöleninin yaşandığı müsabakalarda bir birinden yetenekli sporcuları izleme fırsatı bulduk. Sporcularımız çekişmeli geçen karşılaşmalarda ortaya koyduğu centilmence hareketleriyle sporda dostluk ve kardeşlik mesajı verdiler. Böylesine güzel bir turnuvanın gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyor, bir üst tura yükselen takımlarımıza başarılar diliyorum.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284