Basketbol Il Birinciligi Müsabakalari Sona Erdi

Okul Sporlari 2015-2016 yili faaliyet programinda yer alan ve Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü koordinesinde gerçeklestirilen okullararasi gençler basketbol il birinciligi müsabakalari sona erdi.

Basketbol Il Birinciligi Müsabakalari Sona Erdi

10 Subat 2016 Çarsamba günü Kazim Karabekir Spor Salonunda baslayan ve üç gün boyunca zevkli karsilasmalarin oynandigi basketbol il birinciligi müsabakalari sporseverlere basketbol dolu bir üç gün yasatti. Tam bir basketbol söleninin yasandigi müsabakalarda oyuncular il birinciligi için ter dökerken gösterdikleri performans izleyenleri adeta büyüledi. Zevkli ve bir o kadarda çekismeli geçen müsabakalar sonunda Karaman Anadolu Lisesi sampiyonluk ipini gögüslerken, ikinci Toki Anadolu Lisesi, üçüncü Larende Anadolu Lisesi ve dördüncü Irfan Ataseven Anadolu Lisesi takimlari oldu. Kategorilerinde dereceye giren Karaman Anadolu Lisesi yapilacak olan grup müsabakalarinda Karamani temsil etme hakki elde etti.
Müsabakalar sonunda dereceye giren takimlara kupa ve madalyalari Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik, Il Afet ve Acil Durum Müdürü Mehmet Gümrah ve Basketbol Il Temsilcisi Murat Ekiz tarafindan verildi.
Müsabakalara katilim göstererek mücadele veren tüm sporculari tebrik eden Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik;” Il Müdürlügümüz koordinesinde düzenlenen gençler basketbol il birinciligi müsabakalarinda dereceye giren takimimiz il disinda yapilacak olan grup müsabakalarinda ilimizi temsil etmeye hak kazanmistir. Dereceye giren sporcularimiza katilacaklari basketbol grup müsabakalarinda basarilar diliyorum’’ seklinde konustu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284