Basketbol Kurslarina Yogun Ilgi

Kisacik,” Il spor merkezlerine gelen sporculardan bir tanesini bile Türk sporuna kazandirmak bizler için en büyük kazançtir.

Basketbol Kurslarina Yogun Ilgi

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü tarafindan il spor merkezleri kapsaminda Haziran ayinda açilan Basketbol yaz kurslari Kazim Karabekir Spor Salonu’nda devam ederken, basketbol antrenörü Yasemin Karabag, kursa yogun ilgi oldugunu söyledi. Hafta içi Pazartesi, Çarsamba ve Cuma günleri saat 12.00-14.00 ile 14.00-16.00 arasi iki seans halinde gerçeklestirilen çalismalar sporcularin fiziki yapilari, yaslari ve seviyelerine uygun olarak programlar dâhilinde antrenmanlar yaptiklarini belirten Karabag, "Antrenmanlarimiz hafta için üç gün düzenli bir sekilde devam ediyor. Il spor merkezi kapsaminda açilan basketbol kurslarimiza suanda 130 sporcu katiliyor. Çocuklarimiza spor aliskanligini kazandirmak ve sporu hayatlarinda yasam biçimi olarak görmeleri açisindan yaz kurslarimiz büyük önem arz ediyor” dedi.
Karaman’da okullarin tatile girmesi ile birlikte ögrencilerin spor tesislerine akin ettigini belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik ise,” Gelecegimizin teminati çocuklarimizin sosyallesmeleri ve spor ile birlikte hayata adapte olmalari geleceklerine yön vermeleri açisindan önemli bir unsur. Il müdürlügü olarak en önemli hedefimiz ise gelecegin sporcularini Türk sporuna kazandirmaktir. Il spor merkezlerimize gelen sporculardan bir tanesini bile Türk sporuna kazandirmak bizlerin en büyük kazancidir” seklinde konustu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284