Bayan Bisikletçiler Ermenek’te Kampa Girdi

Bisiklet milli takım sporcuları, Sivas’ta yapılacak Türkiye Şampiyonası öncesi Ermenek’te kampa girdi.

Bayan Bisikletçiler Ermenek’te Kampa Girdi
Türkiye Bisiklet Federasyonu 2016 yılı faaliyet programında yer alan ve 27-31 Temmuz 2016 tarihleri arasında Sivas’ta yapılacak olan Türkiye Şampiyonası öncesi bayan bisiklet milli takım sporcuları milli takım antrenörü Barış Ünlü eşliğinde Ermenek’te kampa girdi. Ermenek kampı ise Fatma Sezer, Selver Sezer, İrem Ceren Akan ve Aybike Ünlü gibi başarılı sporculardan oluşuyor.
Kamp süresince temel antrenmanların teknik ve taktik ağırlıklı olacağını belirten Antrenör Ünlü,” Ermenek, bisiklet sporu için çok uygun. Ermenek yüksek irtifada bulunuyor. Bu nedenle üst düzey sporcular için önemli bir kamp merkezi olabilir. Daha önceki yıllarda bunu denedik ve gördük. Ermenek’te kamp yaptıktan sonra inanılmaz performans gösterdiler. Kısa mesafedeki yükseklik farkları Ermenek’i bisikletçiler için en güzel kamp alanı yapıyor. Bu durum Ermenek'in de tanıtımına katkı sağlayabilir.
Ermenek’te yapılacak kampın sporcuların birbiri ile uyumu ve takım olma bilincinin de aşılandığını belirten Ünlü sözlerine şöyle devam etti: 27-31 Temmuz tarihleri arasında Sivas ilinde bisiklet Türkiye Şampiyonası yarışları yapılacak. 2016 sezonunu şu ana kadar çok iyi geçirdik. Türkiye şampiyonasında da bunu tekrarlamak istiyoruz. Bu amaçla yüksek irtifa kampı olarak Ermenek’i belirledik. Sporcuların tüm giderleri Ermenek Belediyesi tarafından karşılanıyor. Bize imkânı sağlayan Belediye Başkanı Uğur Sözkesen’e ve takımımıza refakat ederek sorunları ile ilgilenen Beden Eğitimi öğretmeni Soydan Evci’ye de şükranlarımı sunuyorum. Kampımız 14 Temmuza kadar devam edecek. 16 Temmuzda İstanbul pist yarışlarına, hemen akabinde de Sivas Türkiye şampiyonasına katılacağız” dedi.



 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284