Bayan Güresçilerimiz Kadinlar Serbest Güres 1. Ligi`ne Yükseldi

Güres Federasyonu Baskanligi faaliyet programinda yer alan 23–25 Aralik 2011 tarihleri arasinda Kadinlar Türkiye Sampiyonasi ve Kulüplerarasi 1. Lige Yükselme müsabakalari Yalova ilinde düzenlendi. Müsabakalara ilimiz adina katilan Türk Telekom Bayan Güres Takimi 1. Lige yükseldi.

Bayan Güresçilerimiz Kadinlar Serbest Güres 1. Ligi`ne Yükseldi
Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü Güres Antrenörü Erdogan Taktak nezaretinde ilimiz adina Türk Telekom Spor Kulübü olarak müsabakalara katilan güres takimi, maçlarda sergiledikleri performanslarla rakiplerine minderi dar ederek ilimiz adina bir ilke imza attilar.
Güresçilerimizden Aysegül Topal Türkiye Sampiyonasinda 7. olurken, Fatma Akdogan 8. oldular.
Basarida büyük paya sahip olan il müdürlügümüz güres antrenörü Erdogan Taktak, “Kisa zamanda yogun ve planli bir çalisma sonucunda Bayan Güres Takimimiz 1. Lige yükseldi. Ilerleyen zamanlarda bu basarilarimiza yenilerini ekleyerek yolumuza devam edecegiz. Bu basari gelecekte elde edecegimiz basarilarin müjdecisi olacaktir” dedi.
Antrenör Taktak, ayrica bu basarida emegi geçen Il Müdürü Kasim Aydogdu'ya, Türk Telekom Müdürü Mehmet Olcar’a ve manevi desteklerini esirgemeyen il Müdürlügü personeline tesekkür etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284