Belediye Spor Bisiklet Takimi Kastamonu’da Yarisiyor

23-26 Agustos 2012 tarihleri arasinda Kastamonu’da yapilacak olan “7. Zafer Yolu Bisiklet Yarislarina” Belediye Spor Bisiklet takimi da katildi.

Belediye Spor Bisiklet Takimi Kastamonu’da Yarisiyor
Inebolu - Kastamonu güzergâhindaki 110 kilometrelik yarisa, Belediye Spor Bisiklet Takimi Antrenörü Baris Ünlü nezaretinde dört sporcumuz katildi.
Sirbistan’daki Balkan Sampiyonasi ve Hollanda’da yapilan Avrupa Sampiyonasi’nin ardindan milli sporcularimiz Emre Sahin ve Ferhat Sezer, kisa süreli bir dinlenmenin ardindan tekrar Kastamonu’ya hareket ettiler.
Antrenörümüz ve Il Temsilcimiz Baris Ünlü; 2012 sezonunun Belediye Spor Bisiklet Takimi açisindan çok basarili geçtigini söyleyerek: “Türkiye Sampiyonasi’nda Türkiye 2.’ligi ile kürsüye çikan takimimiz, Balkan ve Avrupa Sampiyonalarina 2 milli sporcu göndererek büyük bir basariya imza atmistir. Kastamonu’daki yarislar Türkiye genel klasmaninda sezon basinda kaybettigimiz puanlari telafi etmek için iyi bir firsat olacaktir. Agir bir parkurda yapilacak olan yarislarda hedefimiz kürsüye çikmak olup, Türkiye genel klasmaninda da iyi bir derece yakalamak olacaktir. 2013 sezonunda büyükler kategorisinde yarisacak olan Belediye Spor Bisiklet Takimi kadrosunu 2 milli sporcu ile daha da kuvvetlendirerek yeni sezon hazirliklarina ara vermeden devam edecegiz. Karaman Bisiklet sporuna desteklerini esirgemeyen Belediye Baskanimiz Sayin Kâmil Ugurlu Bey’e ve Karaman Belediye Spor Yöneticilerine tesekkürlerimi sunuyorum” dedi.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284