Belediye Spor Bisiklet Takimi Mugla Yolcusu

Çalismalarini araliksiz sürdüren Belediye Spor Bisiklet Takimimiz, 15-17 Mart tarihleri arasinda Mugla’da düzenlenecek turnuvada mücadele verecek.

Belediye Spor Bisiklet Takimi Mugla Yolcusu

Mugla yarislarina; Antrenör Baris Ünlü, sporculardan Ahmet Akdilek, Salih Yerli, Ferhat Sezer, Ali Gülcan, Mevlüt Erkan, Vahit Saygin, Mehmet Sahin, Turgut Kafes, Aslan Eren ve Ahmet Yurteri ile katilacak olan takimimiz oldukça iddiali.
Belediye Spor Kulüp Baskani Haci Osman Ünüvar, takimimizin iyi bir olusum sürecinde oldugunu söyleyerek: “Her geçen gün sporcularimizin form seviyeleri artmaktadir. Mugla yarislarinda sporcularimizdan derece ve dereceler bekliyoruz. Ilk gün 130 km yol yarisi yapilacak. Mugla’dan Marmaris’e gidip gelecek olan sporcularimiz agir bir parkurda yarisacaklar. Bu yaris Cumhurbaskanligi Bisiklet Turu’nun bir etabidir. Parkurda deneyimli Ahmet Akdilek, Salih Yerli ve Mevlüt Erkan gibi sporcularimiz bulunmaktadir.
Sporcularimizin kürsüye çikacaklarini tahmin ediyorum. Belediye Spor olarak Bisiklet bransinda yakaladigimiz basarinin devam etmesi niyetindeyiz. Antrenörümüz Baris Ünlü’ye sporcularimiza güvenimiz çok fazladir. Yarisin yapilacagi etap oldukça fazla risk tasimaktadir. Sporcularimizin herhangi bir kazaya ve sakatlanmaya ugramadan gelmeleri bizim için çok önemlidir. Bu yaris ile beraber sporcularimiz yogun bir yaris programina girecekler. Takimimiza Mugla’da basarilar diliyoruz” dedi.
Bisiklet Il Temsilcisi Baris Ünlü de, Bisiklet Sporuna verdigi destekten dolayi Belediye Baskanimiz Kâmil Ugurlu’ya tesekkür ederek: “Çalismalarimiz programlarimiz çerçevesinde aksamadan devam ediyor. Haziran ayi içerisinde yapilacak olan Türkiye sampiyonasina sporcularimiz en üst seviyede hazir olarak gireceklerdir. Kocaeli Brisa Spor ve Konya Torku Seker Spor ile ilk üç mücadelemiz devam edecek” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284