Belediye Spor Bisiklet Takimi Türkiye 3.’lügünü Garantiledi

11-14 Nisan 2013 tarihleri arasinda Adana ilinde yapilan yarismalar sonucunda Karaman Belediye Spor Bisiklet Takimi Türkiye 3.’lügünü garantileyerek ilimize döndü.

Belediye Spor Bisiklet Takimi Türkiye 3.’lügünü Garantiledi

Konu ile ilgili bir açiklama yapan Belediye Spor Kulüp Baskani Haci Osman Ünüvar, “2013 sezonunda Belediye Spor Bisiklet Takimimiz; Mersin, Mugla ve Adana’da düzenlenen yarislara katildi. Bu yarislar sirasinda; Sivas, Izmir, Antalya, Istanbul, Gaziantep, Bursa, Adana gibi büyük illerin takimlari puan alma basarisi gösterememisler, Kocaeli Brisa Spor, Konya Torku Seker Spor ve Karaman Belediye Spor takimlari ise puan alarak klasmanda yer almislardir.
Takimimizin bundan sonraki turnuvalara katilip yarislari tamamlamasi Türkiye 3.’sü olmasi için yeterli olacak. Hedefimiz, bundan sonraki yarismalarda daha çok puan toplayarak önce 2.’lige ve daha sonrada 1.’lige yükselmek olacak. 2012 sezonunda takimimiz 4. sirada iken, son yarislarda Konya Torku Seker Sporu ve Konya Il Özel Idare sporu geride birakarak 2. olmustu. 2013’de de bu basariyi tekrarlayabilecegimize inaniyoruz. Antrenörümüz Baris Ünlü nezaretinde sporcularimiz hazirliklarini araliksiz sürdürmektedir. 20-30 Haziran 2013 tarihleri arasinda Mersin ilinde yapilacak olan Akdeniz Oyunlari’nda, Türk Milli Takimina bir veya iki sporcu verebilecegimizi düsünüyoruz. Bisiklet dalinda bu konuma gelmemizde degerli Baskanimiz Sayin Kâmil Ugurlu’nun büyük emekleri var. Çalismalarinda sporcularima ve antrenörümüze basarilar diliyorum” dedi.
Bisiklet Il Temsilcisi ve Belediye Spor Bisiklet Takimi Antrenörümüz Baris Ünlü de; Bu yil Karaman’dan 3 takimin 6 kupa slogani ile sezona basladigini söyleyerek: “Belediye Spor takimimiz 3.’lügü garantileyerek kupalardan bir tanesini kazanmis durumda. Bundan sonra Bayan bisiklet takimimizin Konya’da yapilacak yarislari ve usta erkek takimimizin Izmir ve Alanya’da yapilacak yarislari büyük önem tasiyor. Bu takimlarda bekledigimiz kupalari Karamanimiza getirecektir. Desteklerinden dolayi Karaman Belediye Baskani Sayin Kamil Ugurlu’ya ve Kulüp Baskanimiz Sayin Haci Osman Ünüvar’a tesekkürlerimi sunuyorum” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284