Belediye Spor Bisiklette Büyük Düsünüyor

2012 sezonunda Karaman Belediye Spor Bisiklet Takimi, Türkiye Sampiyonasi’nda Türkiye Takim ikinciligini ve 2012 sezonu genel klasmaninda da Türkiye ikinciligini kazanarak Türkiye’nin önemli kulüplerinden birisi oldugunu ortaya koydu.

Belediye Spor Bisiklette Büyük Düsünüyor

Karaman yillarca yetistirdigi sporcularini Türkiye’nin degisik kulüplerine göndermek durumunda kalmistir. Belediye Baskanimiz Kâmil Ugurlu’nun Karaman Belediye Spor içerisinde bisiklet dalini olusturmasi ile birlikte; il disina verdigimiz, ülke içerisinde ve yurt disindaki uluslararasi sampiyonalarda basarilari bulunan milli sporcular Ferhat Sezer, Emre Sahin ve Vahit Saygin tekrar ilimiz sporuna kazandirildi.
2013 sezonunda daha büyük hedefleri olan bir takim olusturmak adina büyük basarilari olan Konya’dan Mevlüt Erkan’i ve Bolu ilinden Salih Yerli’yi bünyesine katan Karaman Belediye Spor, son olarak Karamanimizin kendi evladi olan ve 2012 olimpiyatlarinda ülkemizi temsil eden Ahmet Akdilek’i renklerine bagladi.
Takimin antrenörlügünü Milli takim antrenörlügü yapmis, milli eski sporculardan Baris Ünlü’nün yaptigi ve yas ortalamasi çok düsük olan bir takim ile yarisacak olan Karaman Belediye Spor, 2015-2016 yillarinda Dünya’nin 17. büyük organizasyonu olan Türkiye Cumhurbaskanligi Bisiklet Turunu kazanmaya yönelik bir takim olusturmus görüntüsü verirken, 20-30 Haziran 2013 tarihlerinde Mersin’de yapilacak olan Akdeniz Oyunlarina bir yada iki sporcu ile katilarak Türkiye’yi temsil etmek istiyor.
Takima yeni katilan sporcularla birlikte Karaman’i basaridan basariya tasiyacaklarini söyleyen Belediye Spor Bisiklet Takimi Antrenörü Baris Ünlü, “Sporcularimizin hepsi Türkiye Sampiyonasi, Balkan Sampiyonasi, Avrupa Sampiyonasi ve Dünya Sampiyonasi gibi üst düzey organizasyonlarda yaristilar. Hepsi çok tecrübeli, ülke içerisinde bir çok basariya sahip ve Milli sporcu. Çalismalarini araliksiz sürdüren takimimiz 7-10 Subat 2013 tarihinde Mersin ilinde yapilacak yarislar ile 2013 sezonuna baslayacak. Bu turnuvada takimimiz sakatligi bulunan Emre Sahin disinda tam kadro ile yarisacak. Umuyorum ki elde edecegimiz basarilarla Karaman’i layikiyla temsil edecegiz. Bizlerden destegini hiçbir zaman esirgemeyen Belediye Baskanimiz Sayin Kâmil Ugurlu’ya tesekkür ediyorum” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284