Belediye Spor Bisiklette Tarih Yaziyor

Mersin ilinde yapilmakta olan 17. Akdeniz Oyunlari’nda Karaman Belediye Spor Bisiklet Takimi’ndan Ahmet Akdilek, ülkemizi temsil edecek.

Belediye Spor Bisiklette Tarih Yaziyor

2012 Londra Olimpiyatlarina katilan ve 18-22 Haziran 2013 tarihleri arasinda Nigde ilinde yapilan Türkiye Sampiyonasi Bisiklet yarislarinda basarili bir grafik sergileyen Ahmet Akdilek, Akdeniz Oyunlari’nda da Karaman’i ve Türkiye’yi temsil ediyor.
Sporcularimiza yarismalarda basarilar dileyen Belediye Spor Kulübü Baskani Haci Osman Ünüvar: “Belediye Baskanimiz Sayin Kâmil Ugurlu’nun talimatiyla Belediye olarak spora yapmis oldugumuz yatirimlar, bize basari olarak dönmektedir. Basarili bir bisiklet takimimiz oldugunun farkindayiz ve takimimiz Karamanimizi en güzel sekilde temsil ediyor.
25 ve 28 Haziran tarihlerinde bisiklet müsabakalari olacak ve sporcumuz Ahmet Akdilek, ülkemizi ve bizleri temsil edecek. Bundan dolayi çok mutluyuz. Sporcularimiza ve sporcularimizin bu duruma gelmesinde büyük emegi bulunan Antrenörümüz Baris Ünlü’ye basarilar diliyorum” dedi.
Bisiklet Il Temsilcimiz ve Belediyespor Bisiklet Antrenörümüz Baris Ünlü de: “Ahmet Akdilek Mersin’deki yarislarda madalya alabilecek bir form seviyesinde bulunmakta. Türkiye sampiyonasinda kendisini aktif dinlenme seklinde yaristirdik. Sporcumuzun Akdeniz Oyunlarinda bizlere ve ülkemize getirecegi dereceler bizim için daha önemli. Türkiye Sampiyonasi’nda olasi bir kaza ve sakatligi önlemek için takimimizdaki tüm sporcularimiz Ahmet’in güvenligi için yaristilar. Heyecanla yarislari izleyecegiz ve umuyorum ki sporcumuz Karamanimizi, Karaman Belediyemizi ve bizleri gururlandiracaktir. Kendisine tüm ülkemiz adina basarilar diliyorum” dedi
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284