Belediye Spor Kulübü Mugla’yi Fethetti

15-17 Mart tarihleri arasi düzenlenen Kulüpler Arasi Puanli Bisiklet 100. Yil Mugla Yol Yarislarinda Karaman Belediye Spor Bisiklet Takimi büyük bir basari kaydederek genel klasmanda takim halinde 2.’lige yerlesti.

Belediye Spor Kulübü Mugla’yi Fethetti
Bisiklet Federasyonu faaliyet programi geregince Mugla’da 2 gün süren yarismalarda Büyükler, Gençler ve Masterlar olmak üzere 3 ayri kategoride 50’ye yakin kulüpten 200 sporcu kiyasiya yaristi. Özellikle büyüklerde kosulan 121 kilometrelik yaris büyük heyecana sahne oldu. Agir iklim kosullari altinda yapilan yarismalarda Karaman Belediye Spor Bisiklet Takimi Takim halinde 2.’ligi alarak büyük bir basariya imza atti.
Yarismalar sonucunda Genel Takim Klasmaninda Kocaeli Brisa Spor kulübü ilk sirayi alirken, 2. sirayi Karaman Belediye Spor elde etti.
Belediye Spor Kulüp Baskani Haci Osman Ünüvar, takimimizin bu tür basarilara yabanci olmadigini söyleyerek: “Her geçen gün artan basari grafigimiz beklentilerimizi ve hedeflerimizi daha da yükseltmektedir. Mugla’da çok kalabalik bir izleyici toplulugu karsisinda turnuva düzenlendi. Burada iyi bir derece elde ettik. Yarislari izleyenlerin takimimiza gösterdikleri ilgi ve hayranliga sahit olduk. Takimimiz ilimizin tanitimi açisindan büyük bir özveri ve basari göstermektedir. Beklentimiz bu basarinin uluslararasi turlarda da devam etmesidir. Sporcularimizi ve Antrenörümüzü basarilarindan dolayi Sayin Baskanimiz Kâmil Ugurlu ve belediyemiz adina kutluyorum” dedi.
Bisiklet Il Temsilcisi ve Bisiklet Antrenörümüz Baris Ünlü de, desteklerinden dolayi Belediye Baskanimiz Kâmil Ugurlu ve Kulüp Baskani Haci Osman Ünüvar’a tesekkür ederek: “Bizi bu yarislarda memnun eden takim halinde çok düzenli, istikrarli ve profesyonel takim görüntüsü vermemizdir. Bu görüntüsü ve yaristaki basarisi ile takimimiz bütün çevreler tarafindan takdir ile karsilanmaktadir. Her geçen gün basarimiz artmakta, her geçen gün beklentilerimiz ve hedeflerimiz yükselmektedir. 12-15 Nisan 2013 tarihleri arasinda Adana’da yapilacak olan yarislarda da basarimizi devam ettirecegiz” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284