Belediye Spor Ürgüp’te Kampa Girdi

Bu sezon Karaman’i BAL liginde temsil edecek olan Belediye Spor Kulübü 2. etap çalismalari için Nevsehir ilinin Ürgüp ilçesinde Mustafa Otel’de kampa girdi.

Belediye Spor Ürgüp’te Kampa Girdi
Sezon hazirliklarinin ilk etap kismini ilimizde kendi tesislerinde baslayan Belediye Spor Kulübü 2. etap çalismalarinin hazirlik kampina Ürgüp’te basladi. Dokuz gün kamp yapacak olan Karaman Belediye Spor, kamp süresince bes hazirlik maçi oynayacak. Bu hazirlik maçlarin ilkini 1 Eylül Cumartesi günü Malatya 44 takimiyla oynayan kulübümüz maçtan 1-1’lik skorla ayrildi. Pazar gününü yaptigi çift antrenmanla geçiren takim 3 Eylül Pazartesi günü Ankara BAL ligi temsilcisi Ostim Sporla oynadigi hazirlik maçini 2-0 kazandi.
Ürgüp’teki kampta antrenmanlar ve hazirlik maçlarina agirlik veren Teknik Direktör Kazim Nas, Türkiye Kupasina kadar takimin hazir olacagini söyledi. Nas açiklamasinda,“Ürgüp’te iki kamp olarak planladigimiz kampimizda asil amacimiz; futbolcularimizin birbirine, sisteme ve lige uyumunu gelistirip oyun anlayisimizi yaptigimiz ve bundan sonra yapacagimiz üç hazirlik maçiyla oyuncularimizi adapte etmektir. Oynadigimiz BAL ligi temsilcileri Malatya 44 ve Ankara Ostim Spor maçlarinda bütün oyuncularimiza iki ayri takim halinde görev verdik. Oyun anlayisimizi bu maçlarda takimimiza adapte etmeye çalistik. Görev alan bütün futbolcularimizi bu maçlarda görme firsati bulduk. Hem sonuç olarak hem de oyun anlaminda verim aldik, eksiklerimiz gördük. Kampimiz süresince üç hazirlik maçi daha yapacagiz. Antrenmanlarimiz yogun bir sekilde devam edecek. Hazirlik maçlarinin geri kalan bölümlerinde takim iskeletimizi ve oyun sistemimizi oturtmaya çalisacagiz. Bu maçlar sonunda ideal kadromuzun da ortaya çikacagina ve kampimizin kulübümüze çok seyler katacagina yürekten inaniyorum” dedi.
Kamp çalismalarinin çok iyi geçtigini söyleyen Belediye Spor Kulüp Yöneticisi ve kamp sorumlusu Abdurrahman Can’da yaptigi açiklamada: “2. etap çalismalari için Ürgüp’teyiz. Kamp ortamimiz ve takimimizin su anki ortami mükemmel. Burada herkes kenetlendi. Arkadaslik üst seviyede. Takimimizin morali ve motivasyonu çok iyi. Teknik kadro, futbolcular ve idari kadro herkes görevini en iyi sekilde yapiyor. Futbolcu arkadaslarimiz çok iyi çalisiyorlar. Türkiye Kupasi maçinin tarihine kadar takimimiz hazir hale gelecektir. Bu sezon Belediye Spor Kulübü futbol takimimiz oynayacagi futbolla gönülleri fethedecektir. BAL ligi maçlarimizin baslayacagi tarihe kadar futbol takimimiz her seyiyle hazir hale gelecektir” dedi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284