Belediye Spor’dan 2. Yari Muhtesem Yükselis

TFF BAL (Bölgesel Amatör Ligi) 5. Grubu 3. bitiren Karaman Belediye Spor 2. Yaridaki 51 Puan hedefini tutturdu.

 Belediye Spor’dan 2. Yari Muhtesem Yükselis

Ilk yari kendi evinde kaybettigi puanlar ve Teknik Direktör Nasuh Aköz’ün yönetime sundugu rapor sebebi ile devre arasinda bazi oyunculari ile yollarini ayirdi. Karaman Belediye Spor ikinci yari daha genç, yetenekli, ekonomik ve Karamanli sporcularinda görev alabilecegi bir kadro ile yoluna devam etti.
Ikinci Yarinin En Ilginç Ani Kaleci Gökhan’in Golü Oldu.
Ikinci yari rakip fileleri 18 kez havalandirdi. Karaman Belediye Spor 2013 – 2014 sezonunda 32 gol atti. Ikinci yari yoluna forvetsiz devam eden Karaman Belediye Spor ’da kaleci dahil bir çok sporcu gol atti. En ilginç gol kaleci Gökhan’dan geldi. Kaleci Gökhan Köksal Mersin Büyük Sehir Belediyesi MESKI Spor maçinda 70 metreden gol atti. Gökhan’in golü sosyal medyada en çok izlenen goller arasina girdi. Gollerde orta saha ve kanat oyunculari öne çikti.
Iste Karaman Belediye Sporun Golcüleri:
Gökhan Köksal – Kaleci - 1 Gol Samet Pirdal - Defans - 1 Gol Hasan Saka – Defans - 1 Gol Mehmet Ali Koç- Defans - 1 Gol Samet Dagli - Orta Saha Kanat - 5 Gol Yusuf Kiliç - Orta Saha Kanat - 4 Gol Ugur Önal - Orta Saha Forvet Arkasi -5 Gol Ali Karaagaç - Orta Saha Ön Libero - 3 Gol Celalettin Yatmaz - Orta Saha Kanat - 1 Gol Adil Arici – Forvet - 2 Gol Ahmet Özen – Forvet Arkasi- 1 Gol Muzaffer Ilhan - Orta Saha Ön Libero - 4 Gol Cihan KutanOrta Saha Kanat Forvet - 3 Gol
En Çok Puan Toplayan, En Az Gol Yiyen Takim Belediye Spor.
Belediye spor ikinci yarida en az gol yiyen takim oldu. Ilk yari 16 gol yiyen Karaman Belediye Spor Ikinci yari kalesinde sadece 4 gol gördü. Karaman Belediye Spor ’un rakipleri Nigde Belediye 30 Puan, Ceyhan 28 Puan, Kozan 28 Puan, Meski 24 Puan, toplarken Karaman Belediye Spor 10 Galibiyet, 2 Maglubiyet ve 1 Beraberlik ile 31 Puan toplayarak ikinci yarida en çok puan toplayan takim oldu. Son Maçta lider Ceyhan’i yenerek ligi üçüncü bitirdi.
“Ikinci Yarida Taraftarimizi Sevindirdik”
Kulüp Baskani Osman Ünüvar yaptigi açiklamada “ Ikinci yari 51 puan olan hedefimizi tutturduk, evimizde oynadigimiz maçlarda taraftarimizin yüzünü güldürmek istiyorduk. Hamdolsun ikinci yari bunu basardik. Önümüzdeki sezon için iyi bir altyapi olusturduk. Belediye Baskanimizin belirleyecegi vizyon ve imkanlar dahilinde gelecek sezon en iyisini yapmaya çalisacagiz. Tabi ki önce son maçimizi kazanmaliyiz. Hafta sonu oynanacak olan maçimiza bütün sporseverleri bekliyoruz.” dedi.
Karaman Belediye Spor ‘un Son Maçi Özkon Spor Ile Pazar Günü
TFF BAL (Bölgesel Amatör Ligi)’ne devam edecek takimi belirleyecek olan son maç 27 Nisan 2014 Pazar Günü saat 15.00’de Bal ligindeki temsilcimiz Karaman Belediye Spor ve Karaman Amatör Küme Sampiyonu Özkon Spor arasinda oynanacak. Maçi Kazanan Takim 2014-2015 Sezonunda BAL (Bölgesel Amatör Ligi)’nde Karaman’i temsil edecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284