Belediyespor 5. Grupta Mücadele Edecek

2012-2013 sezonu Bölgesel Amatör Lig (BAL) gruplari belirlendi. Türkiye`nin en üst amatör futbol ligi olan Bölgesel Amatör Lig`de, 2012-2013 sezonunda toplam 160 takim 11 grupta mücadele edecek. BAL`da 6 grup 15 takimdan, 5 grup ise 14 takimdan olusuyor.

Belediyespor 5. Grupta Mücadele Edecek
Karaman Belediyespor, 8 il ve 15 takimin bulundugu 5. grupta mücadele edecek. Grupta; Adana, Mersin ve Konya’nin 3’er, Kayseri’nin 2, Aksaray, Nigde ve Nevsehir’in birer takimi bulunuyor.
Temsilcimiz Karaman Belediyespor’un rakipleri ise, Adana bölgesinden; Ceyhanspor, Adana Gençlerbirligi Spor, Pozantispor. Mersin bölgesinden; Toroslar Belediyespor, Akdeniz Belediyespor, B.Mersin B.Sehir Bld.Meskispor. Konya bölgesinden; Sarayönü Belediyespor, Selçuklu Belediyespor, Çatalhüyükçumra Bld.Spor. Aksaray bölgesinden; 68 Yeni Aksaray Spor. Kayseri bölgesinden; Kayseri Yolspor, Kocasinansimsekspor. Nigde bölgesinden; Nigde Belediyespor. Nevsehir bölgesinden; Nevsehirspor Gençlik.
2012-2013 sezonu fikstür çekimi ve müsabakalarin baslama tarihi, takimlarin saha denetimlerinin tamamlanmasi sonrasi açiklanacak. BAL'da gruplarinda birinci olan 11 takim, Spor Toto 3. Lige çikmaya hak kazanirken, son iki sirayi alan takimlar ise küme düsecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284