Belediyespor Ikinci Yarida Sonuca Gitti

Karaman Belediyespor evinde oynadigi Toroslar Belediye maçinda ikinci yarida oynadigi futbolla sonuca gitti ve maçi 2-0 kazandi.

Belediyespor Ikinci Yarida Sonuca Gitti
Bölgesel Amatör küme futbol ligi 5.grubundaki temsilcimiz Karaman Belediyespor evinde oynadigi maçta Toroslar Belediyespor’u ikinci yarida attigi gollerle 2-0 maglup etti. Belediyespor puanini 24’e çikartirken, Toroslar Beldiyespor 33 puanda kaldi.
Maçin ilk yarisina her iki takimda temkinli basladi ve genellikle orta alan mücadelesi seklinde geçen müsabakanin ilk 45 dakikasinda takimlar kaleye bile gitmedi. Pozisyon olmadan devre 0-0 sonuçlandi.
Maçin ikinci yarisinda oyuna Cihan Kutan, Cihan Oguzman ve Baris’in girmesi ile hareketlilik geldi. 60.dakikada Tuna’nin ceza atisinda Erman’in kafa vurusu kalecide kaldi.
61. dakikada Karaman Belediyesporlu Mustafa Sayan ikinci saridan kirmizi kart gördü ve takimini 10 kisi birakti. 69. dakikada ev sahibi takimin gelisen ataginda Erman topu aglara gönderdi ve Karaman Belediyespor 1-0 öne geçti. Bu golden hemen sonra 75. dakikada gelisen Karaman Belediyespor ataginda Oguz topu ters bir vurusla kendi kalesine gönderdi ve skor 2-0 oldu. Maç bu skorla sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284