Belediyespor Tesisleri Bal Ligine Hazirlaniyor

2011-2012 sezonunda basarili bir grafik sergileyerek amatör ligi sampiyon olarak tamamlayan Karaman Belediyespor, bu yil ilk defa katilacagi Bölgesel Amatör Lige iddiali giriyor. Antrenman tesislerini daha kullanisli hale getirmek için kollari sivayan Belediye Spor Yönetim Kurulu Baskani Haci Osman Ünüvar, tesislerdeki eksikliklerin bir an önce tamamlanip daha modern hale gelecegini söyledi.

Belediyespor Tesisleri Bal Ligine Hazirlaniyor
Bölgesel Amatör Lig de ilimizi temsil edecek olan Karaman Belediyesi, spor tesislerinde yenileme ve bakim çalismasi baslatti. Yemekhanesinden mutfagina, dus kabininden soyunma odasina ve isi yalitimina kadar her yer tek tek elden geçerek, Belediyesporlu futbolcular için daha kullanisli hale getiriliyor.
Karaman Belediyesporun ilimizi bu yil en iyi sekilde temsil edecegine yürekten inandiklarini belirten Belediyespor Yönetim Kurulu Baskani Ünüvar: “Belediye Baskanimiz Kâmil Ugurlu’nun talimatlari ile Belediye Spor tesislerimizi yeniden elden geçiriyoruz. Istiyoruz ki Karamanimizi baska illerde temsil edecek takimimiz çok daha iyi sartlarda maçlara hazirlansin. Kisa bir süre içinde tamamlanacak çalismalarin ardindan futbolcularimiz daha modern bir tesise kavusmus olacak” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284