Belediyespor Zorlu Virajda

Bölgesel Amatör Ligi 5. Grupta mücadele eden temsilcimiz Karaman Belediyespor Nigde Belediyespor’a konuk olacak. Karaman Belediyespor da tek hedef Nigde’den puan ya da puanlarla dönmek.

Belediyespor Zorlu Virajda

Ligin ilk yarinsinin tamamlanmasinin ardindan ikinci devre hafta sonu oynanacak olan maçlarla baslayacak. Temsilcimiz ikinci yarinin ilk maçinda lig ikincisi Nigde Belediyespor ile karsilasacak.
Devre arasinda iyi bir hazirlik kampi geçiren temsilcimiz ikinci devreye puan ve puanlarla baslamak istiyor. Kaleci Tayfun Onat, sag açik Baris Yilmaz, sol açik Samet Çelebi ve santrafor Tuna Yüce’yi renklerine baglayarak lige flas bir sekilde girmek istediklerini belirten Antrenör Kazim Nas, “ilk yarida oynadigimiz futbolu her ne kadar skora yansitamasak da sahada ki oyunun hakkinin sekizinci sira oldugunu düsünmüyorum. Ikinci yariya çok iyi hazirlandik. Verimli bir kamp devresi geçirdik. Bu hazirliklarimiz sahaya yansitacagimizi düsünüyorum. Nigde Belediyespor maçi ile bir çikis yakalamak istiyoruz. Taraftar, yönetim ve futbolcularimizla Karamanimizi hak ettigi yerlere tasimak istiyoruz. Bunu yapabilecek gücümüz var. Insallah ikinci yarida sahada oynanan güzel futbolumuzu skora da yansitarak hak ettigimiz yerde olacagiz.” dedi.
27 Ocak Pazar günü 5 Subat Sehir Stadyumu’nda gerçeklesecek olan mücadele 13.30’da baslayacak. Karsilasmayi Ankara bölgesinden Burak Özcan yönetecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284