Belediyespor’da Tek Hedef Sampiyonluk

Teknik heyetin raporunu dikkate alan Karaman Belediyespor kulübü yönetim kurulu, Haci Osman Ünüvar`in baskanliginda yaptigi toplanti neticesinde sezonun ikinci yarisi için oyuncularindan; Ömer Faruk Kartal, Cihan Fatih Özdemir, Abdullah Harun Fidan, Melih Ugur Özen, Kerem Dalyan, Ulas Abdan, Osman Ozan Kapar ile yollarini ayirma karari aldi.

Belediyespor’da Tek Hedef Sampiyonluk

Kulüp Baskani Haci Osman Ünüvar: "Sezonun ilk yarisinda takimimizda görev alan ve emegi geçen fakat hedeflerimiz geregi yollarimizi ayirmak zorunda kaldigimiz oyuncularimiza basarilar diliyorum. Takviye yapilmasi gerekli olan mevkiler için çesitli lig ve gruplardan birçok oyuncu ile görüsmelerimiz devam ediyor. Kulübümüzün hedefleri dogrultusunda gerekli takviyeleri yaparak çalismalarimiza devam edecegiz" dedi.
Sezonun son maçi olan Anamur maçindan sonra izin verilen futbolcular Pazar günü tesislerde bir araya gelerek çalismalarina baslayacaklar. Kamp döneminde en az 4 kulüp ile hazirlik maçi yapmayi planlayan Karaman Belediyespor sezonun ikinci yarisinin ilk resmi maçini 24 Ocak tarihinde Adana deplasmaninda Ceyhan Doganspor ile oynayacak.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284