Beşiktaşlı Yönetici Karaman`da

Karaman Beşiktaş Futbol Okulu Antalya şampiyonluğu sonrası Beşiktaşlı yönetici İlkay Akkaya Karaman`a gelerek ziyaretlerde bulundu.

Beşiktaşlı Yönetici Karaman`da

Karaman Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Şevket Varol konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Beşiktaş Akademi İcra Kurulu Üyemiz İlkay Akkaya Karaman Beşiktaş Futbol Okulu antrenmanımızı ziyaret ettiler. Beşiktaş Futbol Okulları Antalya Sömestr kampında şampiyon olan takımımızı tebrik etmek ve bizlerin çalışmalarını yerinde incelemek için Karaman'a gelen İlkay Akkaya Bey'e teşekkür ediyoruz. 2018 yılında açmış olduğumuz futbol okulumuzu Beşiktaş camiasının yalnız bırakmıyor olması bizler için ayrı bir motivasyon kaynağı olmakta. İstanbul'a uzak olmamıza rağmen sürekli ziyaretlerde bulunan, katıldığımız turnuvalarda ilgilenen Beşiktaş ailemiz bizlere güç vermekte” dedi 
Ziyaret esnasında konuşan İlkay Akkaya ise , “Beşiktaş Karaman Futbol okulumuzun Antalya kampında ki başarısı bizleri oldukça memnun etti. Başkanımız Ahmet Nur Çebi ile yöneticimiz Fırat Fidan ve alt yapı ekibi olarak başarınızdan bahsettik. Başkanımız Ahmet Nur Çebi'nin sizlere selamı var ve tebrik ediyor. Karaman gibi küçük bir şehirde zor şartlar altında 2 yıl gibi kısa bir sürede yakaladığınız başarı çok önemli, camia olarak öz kaynak düzenine dönüş yaptığımız bugünlerde sizlerin Beşiktaş adına yaptığınız bu hizmetler ileride meyvelerini verecektir. Bizlerde talepleriniz olursa her zaman yanınızdayız, hepinizi tebrik ediyor başarılarınızın devamını diliyorum” dedi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284