Beşiktaşlılar Derneği: “Evde Kal Karaman”

Karaman Beşiktaşlılar Dernek Başkanı Şevket Varol korona virüsü ile ilgili alınan kararlarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Beşiktaşlılar Derneği: “Evde Kal Karaman”

Başkan Varol, “Değerli Karaman’ lılar sevgili gençler Dünyayı etkisi altına alan Covid-19 virüsü ülkemizde de görülmekte. Devletimiz gereken önlemleri almakta, eksikleri de her geçen gün tamamlayarak bu illetten kurtulmamız için mücadele etmektedir. Bizler de vatandaş olarak bu önlemlere uygun hareket etmemiz gerekmekte. Toplumsal yaşam alanları kapatılmış, okullar tatil edilmiş, ligler tatil edilmiş, yurt dışı giriş çıkışları kontrol altına alınmış, toplu taşıma araçlarında önlemler alınmış, 65 yaş üzeri büyüklerimizin ve kronik rahatsızlığı olanlara sokağa çıkma yasağı konmuş ve bunlar gibi birçok önlemler alınmıştır.
Sevgili büyüklerimiz yasak kelimesi itici gelmekte ama kendiniz için sevdikleriniz için torunlarınız için bu kurallara riayet etmeniz çok önemli. Zira sizlerden öğreneceğimiz çok şey var, bizlerin mutluluklarını göreceğiniz güzel günler var lütfen evinizde kalın. Devletimiz Alo 184 hattı ile sizlerin ihtiyaçlarını karşılamaya çalışmakta. Sizlerin daha hassas durumda olmanız sebebiyle bu kurallar kondu, anlayış göstermeniz hepimizin yararınadır. Sadece sokağa çıkma yasağı konmuş vatandaşlarımızın bu konuya hassasiyet göstermeleri yetmez, tüm milletimizin birlik ve beraberlik içinde mücadele etmesi gerekmektedir. Acil işi olmayan, mecburiyeti bulunmayan bütün hemşehrilerimizin konuyu ciddiye almaları, Sağlık Bakanlığımızın yapmış olduğu duyurulara göre yaşamlarını sürdürmeleri büyük önem taşımaktadır. Sağlık alanında hizmet veren ve bu illet ile mücadele konusunda büyük çabalar sarf eden herkese de minnetlerimizi ve teşekkürlerimizi sunuyoruz.
Bizde Karaman Beşiktaşlılar Derneği ve Karaman Beşiktaş okulu olarak Covid-19 virüsü ile mücadele de üyelerimizi ve sporcularımızı bilgilendirmeye çalışıyoruz. Antrenmanlarımızı Beşiktaş'ımızın direktifleri ile iptal ettik. Beşiktaş alt yapı hocalarımızın hazırlamış oldukları programları sporcularımız ile paylaştık ve yapmalarını istedik. Öğrencilerimize evde geçirdikleri zamanı verimli halde kullanmaları için tavsiyelerde bulunduk. Bu süre içinde okumuş oldukları kitapları Beşiktaş Spor Okulları koordinatörlüğü ile paylaşacağız. Millet olarak birlikte mücadele ederek bu kötü günlerinde üstesinden geleceğiz, bunu dün olduğu gibi bugün de Türkiye olarak birleşerek yapacağız. Bizler yuvamızı önemsiyoruz ve diyoruz ki sağlıkla, umutla, güvenle, birlikte olmak için EVDE KAL KARAMAN.”

Güncelleme Tarihi: 24 Mart 2020, 11:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284