Bilardocular Amatör Spor Haftası İçin Yarıştı

Karaman’da Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında Pool Bilardo il birinciliği müsabakaları düzenlendi.

Bilardocular Amatör Spor Haftası İçin Yarıştı

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Genel Müdürlüğü ve Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu işbirliği ile 09-15 Ekim 2017 tarihleri arasında kutlanan Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında Karaman’da 9 ve 10 top branşlarında Pool Bilardo müsabakaları düzenlendi. 

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Bilardo İl Temsilciliği tarafından Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen 9 ve 10 top pool bilardo müsabakalarında amatör bilardocular, kozlarını paylaştı. Beyaz Saray Bilardo Spor Tesisleri’nde gerçekleştirilen turnuvada farklı yaş gruplarından 24 sporcu katıldı. 2 gün süren müsabakalarda sporcular finale çıkmak için büyük mücadele verdi. 

2 gün süren müsabakalar sonunda 9 top branşında birinciliği Ali Koca elde ederken, ikinci Adem Türkmen, üçüncülüğü Murat Erten ve Mahmut Alper elde etti. 10 top branşında ise birinci Murat Erten olurken, ikinci Adem Türkmen, üçüncü Ali Koca ve Enes Ünver oldu.

Müsabakalarda dereceye giren sporculara kupa ve madalyaları Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Aydın Kaya, Bilardo İl Temsilcisi Osman Yılmaz ve Uluslararası Bilardo Hakemi Adnan Sezer tarafından verildi.

Güncelleme Tarihi: 09 Ekim 2017, 16:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284