Birinci Olarak Gittiler Final Oynadilar

Geçtigimiz hafta Isparta’da düzenlenen Gençler Kiz ve Erkek Basketbol Grup Müsabakalarina katilan ilimiz Spor Lisesi Kiz-Erkek Basketbol Takimlari, müsabakalarda basariyla ilimizi temsil ettiler.

 Birinci Olarak Gittiler Final Oynadilar

21-23 subat tarihleri arasinda, grup maçlari halinde gerçeklesen müsabakalara 21 takim katildi. Ilk maçini Nevsehir Kardelen Koleji ile yapan ilimiz Spor Lisesi Erkek Basketbol Takimi müsabakadan galibiyetle ayrilarak final maçinda Izmir Özel Deniz Anadolu Lisesi ile karsilasti. Müsabakalar esnasinda basarili oyunuyla dikkatleri üzerine çeken Karaman Spor Lisesi 12. sinif ögrencisi Celalettin Göktas 2.ligde oynayan basketbol takimlarindan Eskisehir Anadolu Üniversitesi Spor Kulübü’nden teklif alarak burslu okuma firsati bulacak.
Spor disiplini içerisinde karakterli ve ahlakli sporcularin yetismesi için her atilan adimin büyük öneme sahip oldugunu ifade eden Il Milli Egitim Müdürü Asim Sultanoglu, bu basarilarin ilimiz ögrencilerine örnek teskil ederek hem ilimiz hem de ülkemiz adina gelecek vaat eden sporcularin yetismesine vesile olacagini söyledi. Sultanoglu, Spor Lisesi Müdürü Abdullah Erikoglu’nu, okul ögretmen ve ögrencilerini basarilarindan dolayi tebrik etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284