Bisiklet Antrenörü Ünlü’ye Büyük Görev

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü bisiklet antrenörü Baris Ünlü, Yunanistan’in Skyros adasinda yapilacak olan Dünya Masterlar ön eleme yol bisikleti yarismalarina Karamani temsil edecek.

 Bisiklet Antrenörü Ünlü’ye Büyük Görev

22-24 Mayis 2015 tarihleri arasinda Yunanistan’in Skyros adasinda yapilacak olan Dünya Masterlar Ön eleme Yol Bisikleti yarismalarinda Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü Gençlik ve Spor Kulübü bisiklet sporcusu ve antrenörü Baris Ünlü katilacak.

22 Mayis 2015 tarihinde yapilacak olan yarislar 21 km saate karsi yapilacak olup, 24 Mayis 2015 tarihinde ise 116 kilometre bisiklet yol yarislari yapilacak. Zorlu ve çekismeli geçecek yarismalarda siralamada ilk 15’e girmeyi amaçladigini belirten Ünlü, Eylül ayinda yapilacak olan Dünya Sampiyonasi bisiklet yarismalari için vizesi almaya çalisacagini belirtti.
Bisiklet sporunda basari çitasini gün geçtikçe yükselttiklerini belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik," Karaman’da bisiklet bransinda alinan basarilardan dolayi sporcularimizla ve antrenörümüz ile gurur duyuyoruz. Yunanistan’in Skyros adasinda yapilacak olan Dünya Masterlar ön eleme yol bisikleti yarismalarina Karamani temsil edecek sporcumuz ve antrenörümüz Baris Ünlü’nün bu milli görevde ilimizi ve ülkemizi ulusal ve uluslararasi yarislarda en iyi sekilde temsil edecegine inaniyorum” seklinde konustu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284