Bisiklet Sporcularindan Sahin’e Milli Görev

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü Gençlik ve Spor Kulübü bisiklet sporcularindan Kader Sahin’e milli görev.

Bisiklet Sporcularindan Sahin’e Milli Görev

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü Gençlik ve Spor Kulübü bisiklet sporcularindan Kader Sahin, 2015 Bakü Avrupa Oyunlari için Azerbaycan’in Bakü kentine gitti.
Karaman Gençlik ve Spor Kulübü bisiklet takiminin elde ettigi basarilar ile Karamani ulusal ve uluslararasi arenada en iyi sekilde temsil ettigini belirten Spor Il Müdürü Hayati Kisacik;” Hedefimiz 2020 ve 2024 olimpiyatlarina ve milli takima Karaman ilinden daha fazla sporcu göndermektir. Karaman bisiklet ekibimiz, her katildigi organizasyonda almis oldugu basarilar ile kalitesini ve ulasabilecekleri hedefin ne kadar büyük oldugunu bir kez daha göstermistir” diye konustu.
Türkiye’de alinan basarilarin yani sira uluslararasi alanda da alinan derecelerin mutluluk verici oldugunu belirten Kisacik;” Amacimiz bu basarilari daha da arttirmaktir. Kader Sahin, 2020 ve 2024 olimpiyat adayi sporcularimizdan sadece bir tanesidir. Temmuz ayinda Gürcistan’in Tiflis kentinde yapilacak olan Avrupa Gençlik Olimpiyatlari’na da bir ya da iki sporcu ile katilmayi planliyoruz. Çalismalarimiz araliksiz devam etmektedir. Bu onurlu görevde bisiklet antrenörümüz Baris Ünlü’ye ve sporcumuz Kader Sahin’e Bakü’de yapilacak olan yarismalarda basarilar diliyorum”
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284