Bisikletçiler Başarıya Doymuyor

Karaman Ekstrem Bisiklet ve Doğa Sporları Gençlik ve Spor kulübü Bayan Bisiklet takımı başarıya doymuyor.

Bisikletçiler Başarıya Doymuyor

Türkiye Bayan Milli Takım Antrenörü Barış Ünlü eşliğinde çalışmalarına devam eden Bayan bisiklet takımımız başarıdan başarıya koşuyor. Kadrosunda Balkan ve Türkiye Şampiyonları bulunduran bisiklet takımımız 8 Nisan 2018 Tarihinde İstanbul Büyük Çekmecede yapılan Uluslararası MTB yarışlarında yine kürsüde yer buldu. Genç bayanlarda Azize Bekar birinci olurken, Yıldız bayanlarda Dilara Şahin 2. Sevim Gerçek ise 3. oldu.

15 Nisan Pazar günü Marmaris’te yapılacak olan Granfondo yarışlarına Balkan Şampiyonu Fatma Sezer ve Azize Bekar ile katılacak olan takımımız 22 Nisan’da da Konya da yapılacak olan Konya Uluslararası MTB CUP yarışlarında kürsü mücadelesi verecek.

Karaman Ekstrem Bisiklet ve Doğa Sporları Gençlik ve Spor kulübü başkanı ve antrenörü Barış Ünlü, “Karaman Türkiye’nin en başarılı Bayan Bisiklet takımına sahip olmanın haklı gururunu yaşıyor. Sürekli olarak yurtiçi ve dışı yarışlarda puan ve kürsü mücadelesi veriyoruz. Karamanlı hemşerilerimiz takımlarının başarılarıyla mutlu olmayı hak etmektedirler. Çalışmalarımız aralıksız sürmekte olup, daha büyük başarılar ile hemşerilerimizi onurlandıracağız” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284